Εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Βρέθηκε και εξετάζεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια το αυτοκίνητο της Αστυνομίας το οποίο είχαν αρπάξει δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι, όταν ακινητοποίησαν με πιστόλι και αυτόματο τον οδηγό του(!), στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Παρκαρισμένο σε δρόμο της Νέας Σμύρνης

Το αυτοκίνητο βρέθηκε παρκαρισμένο σε δρόμο της Νέας Σμύρνης, το μεσημέρι της τρίτης. Αμέσως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, απέκλεισαν τον χώρο και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών,

καθώς θεωρείται ότι κάποιος λόγος τους έφερε στη Νέα Σμύρνη.

Αναζήτησαν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής

Σε μεγάλη περίμετρο από το σημείο ανεύρεσης του αυτοκινήτου, μετά το φιάσκο της αρπαγής του μέσα από τα χέρια του άοπλου αστυνομικού ο οποίος το οδηγούσε, οι αστυνομικοί αναζήτησαν βιντεοληπτικό υλικό από καταστήματα, σπίτια και κάμερες διαχείρισης προκειμένου να αντλήσουν όσα στοιχεία μπορέσουν για τους δράστες και τις κινήσεις τους μετά την αρπαγή.

Είχε κλαπεί με ένοπλη επίθεση το πρωί της Κυριακής

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, που έφερε συμβατικούς αριθμούς κυκλοφορίας, είχε κλαπεί-ληστευθεί, από αγνώστους τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός-θύμα της ληστείας, βρισκόταν κοντά σε κινηματογράφους της περιοχής με τους συναδέλφους του εκείνη την ώρα να έχουν κατέβει και να έχουν απομακρυνθεί.

Τον πλησίασαν, είπε, δύο άτομα και του άρπαξαν όχημα και κινητό

Την ώρα, λοιπόν, που βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του πάντα, τον πλησίασαν δυο άτομα από τα οποία το ένα φορούσε κουκούλα και κρατούσε το όπλο.

Οι δράστες τον απείλησαν και αφού τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο του, πήραν το κινητό του τηλέφωνο, άρπαξαν το όχημα και έφυγαν με οδηγό τον έναν από τους δύο.

Δεν είχε το υπηρεσιακό όπλο μαζί του

Ο αστυνομικός ανέφερε στους προϊσταμένους του ότι δεν είχε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο!

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ ξεκίνησαν τις έρευνες στην περιοχή, χωρίς όμως να εντοπίσουν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τις συμβατικές πινακίδες.

Ήταν θέμα τιμής για την αστυνομία η ανεύρεση του

Οι έρευνες δεν σταμάτησαν καθώς ήταν και θέμα τιμής για την ηγεσία της αστυνομίας η ανεύρεση του οχήματος και βέβαια ο εντοπισμός των δραστών που το έκλεψαν.

Οι δράστες δεν κατάλαβαν τι έκλεψαν, εκτιμά η αστυνομία

Η εκτίμηση των αξιωματικών της Ασφάλειας, ήταν ότι οι δράστες δεν κατάλαβαν αμέσως ότι το αυτοκίνητο ήταν της Αστυνομίας και ότι το είχαν ληστέψει από αστυνομικό.

Και ίσως τελικά όταν το πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ να το εγκατέλειψαν στη Νέα Σμύρνη.

Τα σχέδια των δραστών ανησυχούν την Ασφάλεια

Εκτιμάται ακόμη ότι με το αυτοκίνητο που έκλεψαν προγραμμάτιζαν να κάνουν κάποια ληστεία η άλλη παράνομη ενέργεια.

Για το λόγο αυτό οι έρευνες εντείνονται για τον εντοπισμό και των ενόπλων δραστών, που λήστεψαν τον… άοπλο αστυνομικό.

Το άρθρο Εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα