Ένοπλοι έστησαν ενέδρες σε ιδιοκτήτες ψαροταβέρνων στη Φώκαια λόγω αυξημένης κατανάλωσης… μπακαλιάρου!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τις εισπράξεις ιδιοκτητών ψαροταβέρνων στην περιοχή της Φώκαιας, που ήταν αυξημένες την 25η Μαρτίου λόγω μεγάλης κατανάλωσης… μπακαλιάρου, έβαλε στο στόχαστρο συμμορία τριών ενόπλων!

Με διαφορά λίγων ωρών, έστησαν ενέδρες έξω από τα σπίτια δύο καταστηματαρχών και με την απειλή των όπλων τους λήστεψαν. Και στις δύο περιπτώσεις διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο και αναζητούνται από την Αστυνομία σε όλη την περιοχή.

Την

πρώτη ενέδρα έστησαν σε καταστηματάρχη ο οποίος αναχώρησε από την ψαροταβέρνα του γύρω στις 10:30 τη νύχτα του Σαββάτου.

Πόνταραν στις αυξημένες εισπράξεις λόγω της ημέρας

Ποντάροντας ότι μετέφερε τις εισπράξεις, έστησαν την ενέδρα έξω από το σπίτι του. Την ώρα που πλησίασε, άναψαν τους προβολείς του κλεμμένου προφανώς αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και προσπάθησαν να προκαλέσουν εσκεμμένα τροχαίο.

Ο καταστηματάρχης μόλις πήγε να βγει από το όχημά του ήρθε αντιμέτωπος με τα πιστόλια των κακοποιών. Τους παρέδωσε την τσάντα με 500 ευρώ και αυτοί εξαφανίστηκαν.

Τον ακινητοποίησαν μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο του

Η δεύτερη ενέδρα στήθηκε από τους ίδιους δράστες σε ιδιοκτήτη άλλης ψαροταβέρνας., Στη 1:30 το πρωί της Κυριακής, φορώντας κουκούλες στα κεφάλια και κρατώντας πιστόλια στα χέρια, μόλις είδαν τον επιχειρηματία να σταθμεύει το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο ληστείας του.

Την ώρα που άνοιξε την πόρτα να κατέβει, ξεπετάχτηκαν μπροστά του τον ακινητοποίησαν και άρπαξαν από τα χέρια του μια τσάντα, που περιείχε 2.500 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά τα μετέφερε από το κατάστημα στο σπίτι του, κάτι που γνώριζαν τα τρία μέλη της συμμορίας, τα οποία έστησαν την ενέδρα, ποντάροντας και στο γεγονός ότι στο κατάστημα υπήρχε αυξημένη κίνηση πελατών λόγω της 25ης Μαρτίου.

Μετά την αρπαγή της τσάντας με τα 2.500 ευρώ, οι κουκουλοφόροι, έτρεξαν σε αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει κοντά στο σπίτι του επιχειρηματία και διέφυγαν.

Το άρθρο Ένοπλοι έστησαν ενέδρες σε ιδιοκτήτες ψαροταβέρνων στη Φώκαια λόγω αυξημένης κατανάλωσης… μπακαλιάρου! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα