Ελληνική εφαρμογή για το iPhone με θέμα την Αρχαία Ελληνική Ιστορία

Μία εφαρμογή για iPhone και iPad, βασισμένη στην ελληνική ιστορία, δημιούργησαν δύο αδέρφια από τη Φθιώτιδα. H εφαρμογή έχει αγαπηθεί από πολλούς χρήστες, μεταξύ των οποίων γνωστά ονόματα Ελλήνων του εξωτερικού, όπως η Ρίτα Γουίλσον, η Μαρία Μενούνος, ο Νίκος Αλιάγας και η Νία Βάρδαλος, οι οποίοι έχουν γράψει ενθουσιώδη σχόλια σε sites κοινωνικής δικτύωσης.

H εφαρμογή «Greece: History

and Culture» είναι η πρώτη και μοναδική εφαρμογή για iPhone και iPad, που παρουσιάζει την Ελληνική ιστορία, προϊστορία και πολιτισμό, με έναν μοναδικό διαδραστικό τρόπο.

Ο χρήστης, μέσω της εφαρμογής αυτής, μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, ώστε να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για κάθε περίοδο του παρελθόντος της ή για να εντάξει μουσειακά εκθέματα και αρχαιολογικούς χώρους, που τον ενδιαφέρουν, στο ιστορικό και πολιτισμικό τους πλαίσιο.

Η εφαρμογή έχει κυκλοφορήσει στο App Store της Apple εδώ και 2 εβδομάδες, ενώ η τιμή της είναι 2,99 ευρώ. Από τις πρώτες μέρες μάλιστα έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια τόσο για την ποιότητα και πληρότητα του περιεχομένου της, όσο και για τον τρόπο παρουσίασής της.

Στόχος των δημιουργών είναι να εξελίξουν ακόμη περισσότερο την εφαρμογή, προσφέροντας ακόμη περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερες λειτουργίες στις ήδη αρκετά προχωρημένες παροχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα