Εικόνες σοκ: Δεν πρόσεξε στην αφαίρεση του τατουάζ και δείτε τι έπαθε

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα τατουάζ έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταίας και δεν είναι λίγοι αυτοί που καταφεύγουν στις πιο φθηνές «λύσεις», βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Η κοπέλα από την Ταϊλάνδη φέρνει στο προσκήνιο και μια άλλη άκρως επικίνδυνη παράμετρο στην υγιεινή των τατουάζ: την διαδικασία για ενδεχόμενη αφαίρεσή τους.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε, φαίνεται το φρικιαστικό αποτέλεσμα αφαίρεσης του τατουάζ που είχε κάνει παλιότερα η Pasuda Reaw.

Σύμφωνα με το biobiochile.cl η κοπέλα αντί να επιλέξει την συνήθη μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ, επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια κρέμα/αλοιφή που υποτίθεται αφαιρεί το μελάνι από το δέρμα. Όπως αποκάλυψε η ίδια, η κρέμα που επέλεξε ήταν η μέθοδος e-raze από την εταιρεία Rejuvi.

Η Pasuda είδε το τατουάζ της να παθαίνει σοβαρή μόλυνση και το δέρμα της να το αποβάλλει σαν ένα κομμάτι ξεραμένο πλαστικό, ενώ οι πόνοι ήταν φρικτοί.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ξεκίνησε να βάζει την κρέμα και δύο εβδομάδες μετά έζησε έναν εφιάλτη. Το τατουάζ ξεκόλλησε και άφησε μια τεράστια πληγή.

Μετά από τρεις μήνες το σημάδι στο σώμα της Pasuda παραμένει.

Η νεαρή δημοσίευσε τις φωτογραφίες, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί.

Το άρθρο Εικόνες σοκ: Δεν πρόσεξε στην αφαίρεση του τατουάζ και δείτε τι έπαθε εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα