Έγκλημα για την περιουσία: Τι υποστηρίζει ο αδελφοκτόνος (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι διαφορές για τα περιουσιακά ήταν αυτές που όπλισαν το χέρι ενός 66χρονου συνταξιούχου στα Τρίκαλα αφαιρώντας τη ζωή του ίδιου του του αδελφού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός του, ο 66χρονος υποστήριξε πως δεν ήθελε να δολοφονήσει τον 69χρονο αδερφό του αλλά να τον τρομάξει και ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Κατά την εκδοχή του ο 69χρονος αδελφός του εμφανίστηκε με δίκαννο και μαχαίρι, φοβήθηκε και πυροβόλησε στον αέρα , κάτι που δεν δικαιολογεί

το γεγονός ότι οι σφαίρες «βρήκαν» και σκότωσαν τον αδερφό του και τραυμάτισαν την νύφη του.

Οι δυο άνδρες που διαμένουν στην Αθήνα και βρέθηκαν το ίδιο διάστημα στο χωριό τους, Μεγαλοχώρι Τρικάλων, τσακώθηκαν στην αυλή του πατρικού τους σπιτιού στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει η κατάκοιτη μητέρα τους.

Ο 69χρονος πήγε στο πατρικό του μαζί με τη σύζυγό του για να ζητήσει το λόγο από τον 66χρονο αδερφός του, ο οποίος του είχε στείλει εξώδικο.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο θύτης μαζί με τη γυναίκα του συντηρούσαν την κατάκοιτη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας που είχε πεθάνει πριν λίγα χρόνια είχε κάνει τη διαθήκη του, αλλά σύμφωνα με τη σύζυγό του θύτη, ο Β.Μ διεκδικούσε πατρική περιουσία, χωρίς να έχει δικαίωμα.

Ο πατέρας τους είχε αφήσει δωρεά στο δήμο Τρικκαίων μία αποθήκη.

Ο θύτης έλεγε συχνά σε γνωστούς και συγχωριανούς, ακόμη και στον πρόεδρο του χωριού, ότι θα φτάσει να κάνει φόνο για τα χρόνια προβλήματα με τον αδερφό του.
Μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι ο δράστης πυροβολούσε πολλές φορές στον αέρα.

Το άρθρο Έγκλημα για την περιουσία: Τι υποστηρίζει ο αδελφοκτόνος (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα