Εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να αποθηκεύει ιστοσελίδες και να τις διαβάζει αργότερα offline

Από χθες βρίσκεται στο Google Play η εφαρμογή Instapaper για Android. H συγκεκριμένη εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μέχρι και 500 ιστοσελίδες για να μπορέσετε να τις διαβάσετε αργότερα offline. Η εφαρμογή Instapaper είναι το αγαπημένο εργαλείο όλων των editors,

των ανθρώπων δηλαδή που ασχολούνται με την ειδησεογραφία και την παραγωγή κειμένων στο διαδίκτυο. Αυτό ισχύει γιατί λύνει το πρόβλημα του χρήστη που περιηγείται στο διαδίκτυο βλέποντας διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά δεν έχει πάντα πρόσβαση σε δίκτυο ή δεν μπορεί να το κάνει την δεδομένη χρονική στιγμή.

Με την εφαρμογή instapaper μπορείτε να κατεβάσετε τις σελίδες που σας ενδιαφέρουν, να τις αποθηκεύσετε σε διάφορους φακέλους και να έχετε πρόσβαση σε αυτές Offline, όταν έχετε διαθέσιμο χρόνο να τις διαβάσετε. Το download των σελίδων γίνεται σε απλό κείμενο, το οποίο μάλιστα μπορείτε να το μορφοποιήσετε όσον αφορά το μέγεθος των γραμματοσειρών ή τα διαστήματα ανάμεσα στις γραμμές του κειμένου.Ο δημιουργός της δεν ασχολείται καθόλου με το Android. Είναι Apple fan, όμως δεν μπορούσε να αγνοήσει το δημοφιλές λειτουργικό και να κάνει διαθέσιμη την εφαρμογή του που κυκλοφορεί ήδη στο iTunes και είναι από τις πολύ δημοφιλείς εφαρμογές για τους φανατικούς αναγνώστες. Η τιμή της είναι 2,41 ευρώ, όσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν στο Google Play και θα την βρουν.


Πηγή: digitallife.gr

Keywords
Αναζητήσεις
που αποθηκεύει το android τις ιστοσελίδες
Τυχαία Θέματα