ΕΕΑ: Όλες οι ομάδες της Football League πήραν πιστοποιητικά συμμετοχής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πιστοποιητικά συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ, πήραν και οι υπόλοιπες δώδεκα ομάδες της Football League όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μοναδική ομάδα στην οποία δόθηκε προθεσμία για να συμπληρώσει τον φάκελό της είναι η Καλλιθέα.

Την Κυριακή ξεκινάει το Πρωτάθλημα της Football League.

Η

ανακοίνωση

«Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις :

(α) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:ΠΑΕ ΧΑΝΙΑΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣΠΑΕ ΛΑΜΙΑΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΠΑΕ ΟΦΗΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣΠΑΕ ΑΡΗΣ

(β) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό και ορίζει προθεσμία μέχρι τις 30-11-16 στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ για συμπλήρωση του φακέλου της.

(γ) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΠ:

ΤΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

Η από 22-09-16 αίτηση του Χ. Σκόρδα, ως προς το Α αίτημα, για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η από 22-09-16 αίτηση των Χ. Αραβίδη, Γ. Παπαζαχαριά και λοιπών για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η από 29-09-16 κύρια παρέμβαση του Γ. Παναγόπουλου, η από 05-10-16 αίτηση ανάκλησης της από 29-09-16 απόφασης της Επιτροπής περί έγκρισης απόκτησης ποσοστού 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της κ. Ε. Καρυπίδου. (εξ αναβολής)

α) Συνεκδικάζεται η από 22-09-16 αίτηση του Χ. Σκόρδα, ως προς το Α αίτημα, για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η από 22-09-16 αίτηση των Χ. Αραβίδη, Γ. Παπαζαχαριά και λοιπών για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η από 29-09-16 κύρια παρέμβαση του Γ. Παναγόπουλου η οποία εκτιμάται κατ΄ορθό νομικό χαρακτηρισμό ως πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των ως άνω εναγώντων. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αγωγές και πρόσθετη παρέμβαση.

β) Η από 05-10-16 αίτηση ανάκλησης της από 29-09-16 απόφασης της Επιτροπής περί έγκρισης απόκτησης ποσοστού 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της κ. Ε. Καρυπίδου. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

Η από 19-10-16 αίτηση-καταγγελία των Λ. Σκόρδα, Γ. Λυπημένου κατά ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ»

Το άρθρο ΕΕΑ: Όλες οι ομάδες της Football League πήραν πιστοποιητικά συμμετοχής εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα