Έδεσαν και λήστεψαν την οικογένεια άσου της ΑΕΚ Πατίτο Ροντρίγκεζ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο μεσοεπιθετικός άσος της ΑΕΚ Πατίτο Ροντρίγκεζ, βρισκόταν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας του και την ίδια στιγμή άγνωστοι εισέβαλαν στη μακρινή Αργεντινή στο σπίτι της οικογένειάς του, έδεναν τους συγγενείς του και τους λήστευαν!

Η οικογένεια του Πατίτο Ροντρίγκεζ, βασικού παίκτη των κιτρινόμαυρων, έπεσε θύμα ληστείας στο Λανούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, μέσα στον πανικό τους, οι συγγενείς του Ροντρίγκες κατάφεραν να δουν τον αριθμό κυκλοφορίας

της Mercedes, στην οποία επέβαιναν οι ληστές!

Ο Αργεντινός μέσος της Ένωσης, απηύθυνε έκκληση μέσω twitter σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει.

«Από την Ελλάδα μαθαίνω ότι μπήκαν στο σπίτι μου και έδεσαν την οικογένειά μου. Επέβαιναν σε μία Mercedes Benz μαύρου χρώματος. Το σημαντικό δεν είναι τα πράγματα ούτε τα χρήματα, αλλά να τους πιάσουν για να μην υποφέρει άλλη οικογένεια.
Ο αριθμός κυκλοφορίας είναι HNH 549. Ευπρόσδεκτη κάθε πληροφορία», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Πατίτο Ροντρίγκες.

Υπενθυμίζεται ότι και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο,όταν έπαιζε στους «ερυθρόλευκους» σε ένα ταξίδι του στο Μεξικό, απ’ όπου κατάγεται, έπεσε για λίγες ώρες θύμα απαγωγής, στην οποία εμπλεκόταν και συγγενής του.

Αν και αρχικά είχε απαχθεί μαζί με την νεαρή αρραβωνιαστικιά του στη συνέχεια κατάφερε και ενώ οι απαγωγείς του είχαν ζητήσει λύτρα, να ξεφύγει και να επιστρέψει σώος στην οικογένειά του.

Η υπόθεση εκείνη είναι ακόμη υπό δικαστική διερεύνηση.

Το άρθρο Έδεσαν και λήστεψαν την οικογένεια άσου της ΑΕΚ Πατίτο Ροντρίγκεζ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα