Δυσαρέσκεια και νεύρα στο Survivor με τα νέα δεδομένα: «Ας πρόσεχαν», λέει ο Μάριος! (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη πως οι παίκτες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως δύο ομάδες, άφησε άφωνους Διάσημους και Μαχητές, με το βάρος να πέφτει στον Ντάνο, ο οποίος στο κάθε αγώνισμα θα παίζει με όλους τους Μαχητές. Δηλαδή, στα παιχνίδια θα παίρνουν μέρος και οι πέντε Μαχητές απέναντι στους δύο Διάσημους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα παίζει μόνο κόντρα στην Σάρα Εσκενάζυ, ενώ ο Ντάνος κόντρα στους υπόλοιπους τέσσερις Μαχητές εναλλάξ.

Μετά το συμβούλιο, οι παίκτες σχολίασαν αυτή την εξέλιξη, με όλους να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια

τους.

«Το σίγουρο είναι ότι κανένας από τους δυο μας δεν τα παρατάει» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Το σίγουρο είναι ότι αυτό το σύστημα δε μας ευνοεί καθόλου.», είπε η Βαλαβάνη με τον Ντάνο να απαντά πως «δεν πειράζει»

«Εντωμεταξύ, εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό το ότι εμείς θα έχουμε πλεονέκτημα, ή μάλλον εσύ θα έχεις το πλεονέκτημα, θα έχεις βρει στόχο και πατήματα και… Ναι μεν, αλλά.», συνέχισε η αθλητικογράφος.

Από την πλευρά του και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκρινε πως αυτή η εξέλιξη αυτή δεν είναι εύκολη: «Δεν μου αρέσει αυτή η εξέλιξη στο παιχνίδι. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις ένα άτομο να αγωνίζεται με τέσσερις άντρες. Δεν είναι ωραίο για πολλούς λόγους, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, έτσι θα πορευτούμε».

«Ας πρόσεχαν κι ας μην έχαναν ασυλίες, τι φταίμε εμείς δηλαδή;» σχολίασε ο Μάριος Ιωαννίδης.

«Εμείς φταίμε βασικά γιατί εμείς τους διώξαμε» απάντησε ο Κώνσταντίνος.

Το άρθρο Δυσαρέσκεια και νεύρα στο Survivor με τα νέα δεδομένα: «Ας πρόσεχαν», λέει ο Μάριος! (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα