Δικαιολογίες και μισόλογα Μπαλτά για το σκάνδαλο που ξέσπασε (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απίστευτες οι απαντήσεις του Αριστείδη Μπαλτά, για τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως, και αφορούν στη σύζυγο του, που πήρε τη θέση ως διευθύντρια Ακίνητης Περιουσίας της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές .

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η σύζυγός του ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της το 2003 και το ολοκλήρωσε το 2009. Από τότε εκκρεμούσε η αναγνώρισή του, που κατά τον κ. Μπαλτά, έτυχε να γίνει το 2017. «Αργεί αυτή η εταιρεία» υποστήριξε.

Η «απλή υπάλληλος»,

όπως χαρακτήρισε την σύζυγο του ο κ. Μπαλτάς, αρχικά διορίστηκε σε πολιτιστικό οργανισμό του δήμου Χανίων από τον οποίο πήρε απόσπαση στη ΔΕΠΑΝΟΜ, μια από τις εταιρείες του Δημοσίου που ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή νοσοκομείων.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, υποστήριξε ότι η εταιρεία αυτή, οι «Κτιριακές Υποδομές», στην οποία συγχώνευθηκε η ΔΕΠΑΝΟΜ μαζί με τον Οργανισμό

Σχολικών Κτηρίων και την Θέμις Κατασκευαστική που κατασκεύαζε φυλακές, «σύμφωνα με τα δικά της χαρακτηριστικά δεν εξετάζει συνάφιες μεταπτυχιακών και οι θέσεις δίνονται ανεξαρτήτως τυπικών πρόσόντων».

«Σε διοικητικές θέσεις δεν χρειάζεται αυτή η σχέση με το αντικείμενο της εταιρείας».

«Όσοι σπουδάζουν και έχουν μεταπτυχιακό τίτλο στην ιστορία της τεχνολογίας είναι περιζήτητοι σε διοικητικές θέσεις σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο», υποστήριξε χωρίς να πει τίποτα ξεκάθαρο.

Η σύζυγος μάλιστα, έκανε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να παραμείνει στην ΚΤΥΠ χωρίς η εταιρεία να προσβάλει τη δικαίωση της.

Όσο για τις αυξήσεις που διεκδίκησε και έλαβε η σύζυγός του, ο Αριστείδης Μπαλτάς υποστήριξε απλά, ότι αυτά «είναι εσωτερικά της εταιρείας και της νομοθεσίας ότι θα πάρει αυξήσεις και αν θα τα πάρει αναδρομικά».

Με την ίδια ευκολία αθώωσε και τη διευθύνουσα σύμβουλο του ΕΟΠΠΕΠ η οποία, πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια!

Το άρθρο Δικαιολογίες και μισόλογα Μπαλτά για το σκάνδαλο που ξέσπασε (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα