Διαδικτυακός τσακωμός Miley Cyrus- Katy Perry για το λεσβιακό φιλί

Τελικά το… περιβόητο φιλί στο στόμα της Miley Cyrus στην Katy Perry, κατά την διάρκεια συναυλίας της πρώτης στο Staples Center του Λος Άντζελες, κατέληξε σε ανταλλαγή σκληρών(;) δηλώσεων μεταξύ των δύο τραγουδιστριών.

Αφορμή αποτέλεσε η περιγραφή του συγκεκριμένου συμβάντος, που έκανε η Perry, κατά την διάρκεια συνέντευξής της στην αυστραλιανή τηλεόραση. «Την πλησίασα για να της δώσω ένα φιλικό φιλί μεταξύ κοριτσιών, και αυτή προσπάθησε να κινηθεί και να με φιλήσει κανονικά, αλλά εγώ αποτραβήχτηκα. Μόνο ένας θεός ξέρει που έχει βρεθεί αυτή η γλώσσα!», δήλωσε η 29χρονη τραγουδίστρια!

Και η Cyrus απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter: «Αν ανησυχείς για το που έχει βρεθεί η γλώσσα του ενός και του άλλου, ευτυχώς που ο πρώην φίλος σου είναι πια πρώην, αφού όλοι ξέρουμε που έχει βρεθεί η δικιά του», έγραψε χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποιον πρώην της Perry αναφέρεται.

Φυσικά, η ίδια η Perry, δεν άφησε την απάντηση της Cyrus να πέσει κάτω, σπεύδοντας να γράψει στο δικό της Twitter: «Θα σε σκαμπιλίσω πολύ άσχημα, μόλις σε δω στη Μεγάλη Βρετανία», έγραψε, χωρίς να πείθει απόλυτα για την χιουμοριστική της διάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα