Διαδικτυακός χαμός για τις αναρτήσεις της Παπαγγελή για τα “Δεκεμβριανά”!

Μετά τις αναρτήσεις της στο facebook για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, το νεαρό και σέξι μοντέλο, που είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ Έλλη Παπαγγελή, ξεσήκωσε και πάλι τους πάντες με τα σχόλια της για τα Δεκεμβριανά.

Μέσω του δικού της προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, την ανάρτηση της Παπαγγελή σχολιάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Χατζησοφιά, που έγραψε «3 Δεκέμβρη

1944- 3 Δεκέμβρη 2014, από τους Ταγματασφαλήτες στην Παπαγγελή μόνο το “styling” αλλάζει».

Σημειώνεται, πως πριν λίγες ημέρες η Παπαγγελή έκανε μια άκρως σέξι φωτογράφηση εσωρούχων σε γνωστό αθηναϊκό στριπ-κλαμπ!

Αναλυτικά η ανάρτηση της Παπαγγελή:

«TΑ ‘’ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ’’

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

Ο Δεκέμβριος του 1944 ήταν από τους τραγικότερους μήνες στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Τον μήνα αυτό, λίγες εβδομάδες μετά την απελευθέρωση της χώρας από την γερμανική κατοχή, ο ολοκληρωτισμός έδειξε ξανά το απεχθές πρόσωπο του. Με ένοπλη εξέγερση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ επιχείρησε να καταλάβει πραξικοπηματικά την εξουσία στην Αθήνα, εκδιώκοντας τις νόμιμες αρχές και την νόμιμη ελληνική κυβέρνηση που είχε την εμπιστοσύνη των Συμμάχων.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις υστερούσαν σε αριθμό, υπερτερούσαν όμως σε σθένος και στρατιωτική εκπαίδευση. Η 3η Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία (βετεράνοι που είχαν διακριθεί σε μάχες στην Ιταλία ενάντια στους ναζί, στο πλευρό των Συμμάχων) και το σώμα της Χωροφυλακής που έδρευε στο στρατόπεδο Μακρυγιάννη, αναδείχθηκαν πρόμαχοι της πόλης και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Μαζί με τις τακτικές εθνικές δυνάμεις πολέμησαν και πολλοί νεαροί Αθηναίοι, που με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κυβέρνησης. Με αυταπάρνηση και τεράστιο κόστος σε αίμα απέκρουσαν τις δυνάμεις του ολοκληρωτισμού, οι οποίες αν επικρατούσαν πιθανότατα θα είχαν ρίξει την Ελλάδα στο ζοφερό ανελεύθερο κόσμο της σοβιετοκρατούμενης Ανατολικής Ευρώπης,

Οι δυνάμεις του ολοκληρωτισμού υπέκυψαν τελικά, υποχωρώντας στη συνδυασμένη πίεση των κυβερνητικών δυνάμεων και των μικρών βρετανικών δυνάμεων που ήρθαν σε βοήθεια του νόμιμου καθεστώτος. Χρωστούμε ένα ευχαριστώ και σε αυτούς που πολέμησαν και πέθαναν για το σκοπό της ελληνικής ελευθερίας χιλιάδες μίλια μακριά από την πατρίδα τους. Η Ελλάδα, με μεγάλες πληγές, απέφυγε την ενσωμάτωση σε αυτό που ο Ουίνστον Τσώρτσιλ αποκάλεσε «Σιδηρούν Παραπέτασμα» και έθεσε τις βάσεις για την μετέπειτα ανάπτυξη της ως φιλελεύθερο και δημοκρατικό κράτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα