Δεκαπέντε λεπτά κόλαση: Το φρικτό video με την δολοφονία του 22χρονου στη Ζάκυνθο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Βίντεο ντοκουμέντο από την φρικτή δολοφονία του 22χρονου στον Λαγανά δημοσιεύει το protothema και οι εικόνες σοκάρουν.

Ο Μπακαρί Χέντερσον τρέχει για να ξεφύγει αλλά γρήγορα δέχεται μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά που τον ρίχνει στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Ο 22χρονος σωριάζεται στο έδαφος και σε κλάσματα δευτερολέπτων, ορμούν και τον σακατεύουν στο ξύλο.

Όταν οι δράστες βλέπουν πως ο τουρίστας δεν αντιδρά καθόλου, σταματούν, ενώ

κοπέλες προσπαθούν να τους διώξουν.

Κάποιες αρχίζουν να κλαίνε.

Ένας τρέχει να κάνει μαλάξεις για να τον συνεφέρει, αλλά είναι μάταιο. Μέσα σε πέντε λεπτά έρχεται ασθενοφόρο και παραλαμβάνει τον 22χρονο που πλέον δε ζει.

Ο Σέρβος πορτιέρης σπάει τη σιωπή του

Ο Σέρβος πορτιέρης που μαζί με τον Έλληνα μπάρμαν ήταν οι δυο πρώτοι που συνελήφθησαν για το θάνατο του 22χρονου, μιλά στο protothema.

«Εκείνο το βράδυ υπήρχε κόσμος στο μαγαζί. Η κοπέλα που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί, σερβικής καταγωγής, αλλά είχε ρεπό, έκανε παρέα με τέσσερις Αμερικανούς μεταξύ των οποίων και το θύμα. Η κοπέλα μιλούσε, έκανε πλάκα μαζί τους και διασκέδαζαν. Στο μαγαζί ήταν και πολλοί Σέρβοι, ένας από αυτούς που τσακώθηκε με το θύμα πήγε στην κοπέλα και της είπε «Τι πας και κάνεις παρέα με τους Αμερικανούς» σε πολύ αγριεμένο ύφος. Τότε το θύμα αντέδρασε λεκτικά και ο Σέρβος αγριεμένος του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Τότε το θύμα βούτηξε ένα μπουκάλι και το χτύπησε στο κεφάλι του Σέρβου. Τότε θυμάμαι άρχισαν όλα. Η κοπέλα πήγε να τους χωρίσει και το θύμα κατά λάθος τη χτύπησε με τον αγκώνα του και έτρεχαν αίματα από την κοπέλα. Τότε ήρθε να μου ζητήσει βοήθεια και εγώ έτρεξα να τους χωρίσω. Το θύμα πρέπει να είχε πιει, δεν ξέρω πόσο. Πήρε ένα τασάκι και μου το πέταξε γεγονός που το μαρτυρούν πολλοί που βρίσκονταν στο μαγαζί και το είδαν. Το θύμα βγήκε από το μαγαζί και άρχισε να τρέχει και μαζί του βγήκαν Σέρβοι, εγώ και ο Έλληνας μπάρμαν. Θυμάμαι να του ρίχνω μια γροθιά στο πρόσωπο και δυο τρεις ακόμη στο σώμα, όχι στο κεφάλι. Όταν εγώ έφυγα από το σημείο ένας όχλος Σέρβων και τον χτυπούσε ανελέητα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι».

Το άρθρο Δεκαπέντε λεπτά κόλαση: Το φρικτό video με την δολοφονία του 22χρονου στη Ζάκυνθο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα