Χαμός με τους «Διάσημους»: Έτοιμοι να στριμώξουν την Παπαδοπούλου για όσα είπε! (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στεγνά δίνουν τους «Διάσημους» Σπαλιάρας και Παπαδοπούλου, παρά το γεγονός πως είναι πλέον σε αντίπαλες ομάδες!

Το χθεσινό επεισόδιο, ήταν από τα πιο αληθινά, με τους δύο παίκτες να κατηγορούν την κλίκα των Διασήμων και να πετούν σπόντες, με τον Σπαλιάρα να κάνει λόγο για «λυκοφιλίες».

«Μου αρέσουν τα μπλε γιατί μου θυμίζει Ελλάδα.

Τα παιδιά με δέχτηκαν πάρα πολύ καλά, με θεωρούν χρήσιμο στην ομάδα, νομίζω ότι βοήθησα σήμερα και ατομικά στο σύνολο. Θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα και θα πάνε όλα καλά. Στη νέα μου ομάδα, τα παιδιά είναι πιο πολύ μαζί, είναι πιο ομαδικό τα κλίμα, δεν είναι δύο εδώ, τρεις εκεί, είναι μαζί τα παιδιά και υπάρχει μια αθωότητα κι ένας αυθορμητισμός. Και από την προηγούμενη ομάδα πήρα αγάπη από κάποια άτομα και σήμερα ήταν περίεργη μέρα που αγωνίστηκα ως αντίπαλος. Είναι παιδιά που δεν έχουν σχέση με το χώρο της σόουμπιζ. Στη δική μας τη δουλειά υπάρχουν πιο πολύ οι λεγόμενες λυκοφίλιες και ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος», είπε ο Σπαλιάρας στο συμβούλιο.

Η Ειρήνη, που πλέον είναι εντελώς μόνη και «ξεκρέμαστη», με τον Ντάνο να μη θέλει να πάρει σαφή θέση, μίλησε επίσης με πικρία και θυμό.

«Ήθελα να πάω στην άλλη ομάδα και γι’ αυτό προτάθηκα από μόνη μου. Ισχύει αυτό και για πολλούς λόγους. Ένας λόγος είναι ότι θα ήθελα να βοηθήσω και ο δεύτερος είναι ότι όσο παρατηρώ τα παιδιά στο συμβούλιο γιατί δεν συμβιώνω μαζί τους είναι ειλικρινέστατα, λένε αλήθειες. Έχω νιώσει ότι η αλήθεια μου μπορεί να ενοχλεί και την έχω καταπιεί πολλές φορές και δεν θα ήθελα να νιώθω καταπίεση. Εγώ θα ήθελα περισσότερη αλήθεια, να μιλάμε στρέιτ ο ένας στον άλλον».

Μπο και Ευριδίκη, έκαναν την «πάπια» όταν κλήθηκαν να τοποθετηθούν, τονίζοντας πως η Ειρήνη έπρεπε να έχει εκφράσει τα παράπονα της.

Σήμερα αναμένεται να είναι πολύ θερμό το επεισόδιο, αφού οι Διάσημοι ετοιμάζονται να την «κολλήσουν στον τοίχο».

Το άρθρο Χαμός με τους «Διάσημους»: Έτοιμοι να στριμώξουν την Παπαδοπούλου για όσα είπε! (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα