Μπογδάνος: Με τα καραγκιοζιλίκια του δημοψηφίσματος, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε στο Όλα Ξεκόλλα» και μίλησε για τα πάντα. Για το δημοψήφισμα του 2015, για τον Τσίπρα, για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σε ότι αφορά στο δημοψήφισμα

είπε : «Το 2015 το καλοκαίρι τότε με τα καραγκιοζιλίκια του δημοψηφίσματος εγώ δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο! Και μία από τις άδικες κριτικές που δέχτηκε ο ΣΚΑΙ ήταν ότι ήταν μονόπαντος. Δεν ήταν μονόπαντος πάντα! Σε ορισμένες φάσεις το παρακάναμε, όπως στο δημοψήφισμα»!

Ενώ τον Αλέξη Αλέξη Τσίπρα τον χαρακτήρισε ως παράσιτο λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός είναι άλλου είδους παράσιτο. Το παράσιτο τρώει εκεί που δεν κάνει τίποτα. Απλά έρχεται προσκολλάται σου ρουφάει το αίμα, φεύγει και κάνει το παιχνίδι του».

Αλλά ταυτόχρονα και μάγκα λέγοντας «Δεν υπάρχει πιο μάγκας από τον Αλέξη Τσίπρα. Αλλά ο μάγκας του 1880. ‘Όπου μάγκας δεν ήταν αυτό που έχει περάσει σήμερα με το ρεμπέτικο. Ο μάγκας ήταν αληταριό. Που έκανε ό,τι ήθελε!»

Σε ότι αφορά στην ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες είπε «Εγώ προσωπικά τη βίωσα ψύχραιμα. Μετά το δημοψήφισμα του 2015, δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκνευρίζεται κανείς. Ήταν οριακή στιγμή.»

Δείτε το βίντεο :

Το άρθρο Μπογδάνος: Με τα καραγκιοζιλίκια του δημοψηφίσματος, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα