Μπερίσα για Παναθηναϊκό: Έρχομαι σε μεγάλο σύλλογο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Σουηδός επιθετικός Βαλμίρ Μπερίσα λίγο μετά την άφιξη της Ρόμα στην Αθήνα για το αποψινό φιλικό με την ΑΕΚ.

Ο Σουηδός επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός από τους «Ρωμαίους» στο «τριφύλλι» για την προσεχή περίοδο, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του

που θα αγωνιστεί στους «πράσινους».

«Έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, που μου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθώ και να βελτιωθώ ως παίκτης», τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός παίκτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Πρόσθεσε ακόμη ότι του έχουν μιλήσει για το σύλλογο οι Μπαϊράμι και Τοροσίδης, ενώ επισήμανε πως αποτελεί επιπλέον κίνητρο η επικείμενη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπερίσα είπε ακόμη ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες μεγάλης εμβέλειας, όπως οι Μπεργκ και Πέτριτς, που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και να «ωριμάσει» στο παιχνίδι του.

Το άρθρο Μπερίσα για Παναθηναϊκό: Έρχομαι σε μεγάλο σύλλογο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα