Αρκεί αυτό, για να γυρίσουν να σε κοιτάξουν όλοι οι άντρες (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πολλές έρευνες στο παρελθόν έχουν ομόφωνα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κόκκινο χρώμα έχει την ικανότητα να αναδεικνύει αυτόματα τη γοητεία και το σεξαπίλ των γυναικών και μας προτρέπουν να το φοράμε ακόμα πιο συχνά.

H blogger Hayley Quinn, με ένα μικρό κοινωνικό πείραμα θέλει να αποδείξει τι παθαίνουν οι άντρες όταν περάσει δίπλα τους στο δρόμο μία γυναίκα που φοράει κόκκινο, μακρύ παλτό.

Η ίδια εξηγεί ότι

ο βασικός λόγος που πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τους ισχυρισμούς της και το αποτέλεσμα της έρευνας της είναι το γεγονός ότι είναι από τις γυναίκες που δεν λαμβάνουν καθόλου συχνά κομπλιμέντα όταν περπατάνε στο δρόμο.

Η Quinn εντυπωσιάστηκε από το πόσοι άνδρες σταμάτησαν για να της μιλήσουν με αρκετούς από αυτούς να επιμένουν να πάρουν το τηλέφωνο της, ένας μάλιστα της έδωσε και ένα φιλί στο μάγουλο.

«Απ’ ότι φαίνεται το να φοράς κόκκινο και ειδικά μακρύ κόκκινο παλτό πάνω από οποιοδήποτε ρούχο είναι από μόνο του υπεραρκετό καθώς είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις πραγματικά σε έναν χώρο,» λέει η Ηayley ενώ συνέχισε το πείραμα της δημιουργώντας δύο διαφορετικούς λογαριασμούς σε ένα site γνωριμιών. Στον έναν λογαριασμό φορούσε κόκκινο στην φωτογραφία του προφίλ, στο άλλο όχι. Κανείς μαντεύει πολύ εύκολα τι συνέβη.

Το άρθρο Αρκεί αυτό, για να γυρίσουν να σε κοιτάξουν όλοι οι άντρες (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα