Αργεντινή: Έδειραν μέχρι θανάτου παιδεραστή μέσα σε καθεδρικό ναό(photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας μουσικός που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για κακοποίηση ανηλίκων δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό την ώρα που έπαιζε σε κοντσέρτο σε έναν καθεδρικό ναό του Μορόν κοντά στο Μπουένος Αϊρες και τελικά πέθανε.

Αυτουργοί του ξυλοδαρμού ήταν γονείς των θυμάτων, ένας μάλιστα ένας εξ αυτών τον χτυπούσε με την τρομπέτα. Ο 42χρονος Μαρσέλο Φαμπιάν Πέκολο δίδασκε μουσική και έπαιζε τρομπέτα στην μπάντα του δήμου Μορόν. Το 2010 είχε καταδικαστεί σε 30ετή κάθειρξη για την κακοποίηση πέντε νηπίων, αλλά η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε το 2014.

Μια

ομάδα γονέων μην αντέχοντας αυτή την αδικία όρμησε μέσα στο ναό φωνάζοντας: «υπάρχει ένας παιδεραστής και βιαστής μέσα στην εκκλησία και παίζει σ’ αυτή την ορχήστρα». Ο παιδεραστής προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά οι γονείς τον πρόλαβαν και τον έδειραν χωρίς οίκτο.

«Όταν έφθασα στο σημείο αυτοί έφευγαν», είπε ο ιερέας Χόρχε Όστερχελντ σε τοπικά ΜΜΕ. «Ήταν σε άθλια κατάσταση μέχρι που έφθασε η αστυνομία και τα ασθενοφόρα. Έπεσε σε κώμα και πέθανε την Παρασκευή…. (Οι δράστες) λένε ότι πήραν το νόμο στα χέρια τους».

Το άρθρο Αργεντινή: Έδειραν μέχρι θανάτου παιδεραστή μέσα σε καθεδρικό ναό(photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα