Αποτρόπαιο έγκλημα: Βρήκαν διαμελισμένο πτώμα 19χρονης σε κατάψυξη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μπροστά στο φρικτό θέαμα του διαμελισμένου πτώματος μιας κοπέλας ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές στη Βρετανία την Τετάρτη.

Η 19χρονη βρέθηκε κατακρεουργημένη σε κατάψυξη πολυτελούς κατοικίας στο δυτικό Λονδίνο. Μια 21χρονη – που πιστεύεται ότι είναι η ξαδέρφη του θύματος – βρισκόταν επίσης στο ακίνητο αυτό, αξίας 1,5 εκατομμυρίου. Η δεύτερη κοπέλα δέχτηκε επίσης επίθεση με μαχαίρι, ωστόσο κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι και να τρέξει σε γειτονικά σπίτια για βοήθεια, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όταν

η νεαρή πήγε στο νοσοκομείο το προσωπικό ειδοποίησε την αστυνομία και οι Αρχές έπειτα από έρευνα βρήκαν και το σώμα της 19χρονης. Η ίδια παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία έχει συλλάβει δύο άνδρες, έναν 33χρονος και έναν 28χρονος. Η ιστορία χαρακτηρίζεται ως «εξαιρετικά περίπλοκη» καθώς ο ιδιοκτήτης του ακινήτου – μένει σε παρακείμενο σπίτι – δεν είχε ιδέα για το συνέβη, γεγονός που, για την ώρα, δυσκολεύει τις Αρχές να ανακαλύψουν το ποιος ή ποιοι βρίσκονταν εκεί και πώς βρέθηκαν εκεί οι δύο νεαρές.

Αξιωματικοί επιβεβαίωσαν ότι οι δύο γυναίκες γνώριζαν τον άνθρωπο που τις παρέσυρε και ότι αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της απαγωγής.

Όπως δήλωσε συγγενής της 19χρονης στην εφημερίδα Sun, οι νεαρές είχαν μπλέξει σε συμμορία. Μία από τις δύο δε, ήθελε να παντρευτεί ένας μέλος της συγκεκριμένης συμμορίας, παρά την διαφωνία του οικογενειακού της κύκλου. Μάλιστα, η Sun υποδεικνύει ως δράστες τον θείο της 19χρονης και τον πατριό του άλλου θύματος.

Το άρθρο Αποτρόπαιο έγκλημα: Βρήκαν διαμελισμένο πτώμα 19χρονης σε κατάψυξη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα