Αποκάλυψη:Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η τηλεθέαση τραβάει την… ανηφόρα για το Survivor ενώ οι φανατικοί του reality αδημονούν να μάθουν ποιος παίκτης θα είναι αυτός που θα… συναντήσει τη Σόφη Πασχάλη στην Αθήνα.

Το τελευταίο διάστημα στην ομάδα των «Μαχητών» εκτός ότι τσακώνονται συνέχεια, έχουν χάσει τα δύο τελευταία αγωνίσματα με αποτέλεσμα τα πράγματα να μην πηγαίνουν και πολύ καλά μεταξύ τους! Αυτό θα τους αναστατώσει πιο πολύ μιας και

αύριο θα χάσουν άλλο ένα άτομο από την ομάδα και αυτό εν τους συμφέρει και πολύ αγωνιστικά πάντα! Αυτός που θα αποχωρήσει αύριο είναι ο Ορέστης Τσάνγκ! Ναι ναι,… Καλά ακούσατε! Άρα οι «Μαχητές» θα μπορούσαμε να πούμε πως χάνουν έναν ακόμα καλό παίκτη τους!

Οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή καθώς και η ίδια η παρουσιάστρια υποστήριξαν τα εξής: «Εφόσον και το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας ήταν αληθινό, να σας πούμε και να σας αποκαλύψουμε πως και αύριο σύμφωνα με τις διαρροές, θα αποχωρήσει ο Ορέστης Τσανγκ!», είπαν και συνέχισαν λέγοντας πως η κατάσταση στο Σκάι έχει γίνει ανεξέλεγκτη καθώς δεν μπορούν να βρουν μια λύση σε αυτό το θέμα των διαρροών!

Το άρθρο Αποκάλυψη:Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα