Απίστευτη προπαγάνδα Τούρκων για τη Δυτική Θράκη: Έβαλαν κοριτσάκι να μιλήσει! (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το video είναι τραβηγμένο στα γραφεία του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού – ΚωνσταντΙνούπολης του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Eκτός όμως από την τουρκική σημαία, υπάρχει και η σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης!

Ένα μικρό κοριτσάκι αναφέρεται στην «97η επέτειο της αφιέρωσης στα παιδιά από τον Τρανό Ηγέτη Ήρωα Μουσταφά Κεμάλ την ημέρα εγκαινίων της βουλής στις 23/4/1920″.

Διαβάστε

τι λέει το κοριτσάκι στην ομιλία:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες το όνομα μου είναι Σουντεμί Μαρλάρ. Ως πρόεδρος του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης σας συγχαίρω με τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για την γιορτή Εθνικής Ηγεμονίας και Παιδιού της 27ης Απριλίου.
Σήμερα γιορτάζουμε την 97η επέτειο της αφιέρωσης στα παιδιά από τον Τρανό Ηγέτη Ήρωα Μουσταφά Κεμάλ τη ημέρας εγκαινίων της βουλής της 23/4/1920.

Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ως μέλη της Τουρκίας της μίας και μόνης χώρας που χάρισε αυτή τη γιορτής στα παιδιά όλου του κόσμου, αλλά και ως μέλη του μεγάλου τουρκικού έθνους, αισθανόμαστε υπερήφανοι. Τι ευτυχία να λες πως είσαι Τούρκος».

Το άρθρο Απίστευτη προπαγάνδα Τούρκων για τη Δυτική Θράκη: Έβαλαν κοριτσάκι να μιλήσει! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα