Απίστευτο: Σε αυτή την πόλη, τα πιστοποιητικά στα φέρνει ο δήμος… σπίτι!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο δήμος στα Τρίκαλα ξεκίνησε από την Τρίτη ντελίβερι… πιστοποιητικών με παράδοση των εγγράφων στα σπίτια, ή στο χώρο εργασίας των κατοίκων!

Ήδη, άρχισε η υποβολή των πρώτων αιτήσεων και η λογική του νέου εγχειρήματος, όπως αναφέρεται από το δήμο Τρικκαίων, είναι πολύ απλή: με τηλεφώνημα, αποστολή e-mail ή φαξ, ένας δημοτικός υπάλληλος σου φέρνει το πιστοποιητικό που χρειάζεσαι, στο σπίτι, ή ακόμα και στο

γραφείο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, η δημοτική αρχή οφείλει να δημιουργήσει άμεσες λύσεις, «να μπουν στα παπούτσια του κάθε πολίτη» – όπως αναφέρει χαρακτηριστικά – και να βρεθούν λύσεις για να τον εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών. Με το παραπάνω σκεπτικό ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί την πρωτοποριακή παράδοση πιστοποιητικών κατ’ οίκον (ή στον χώρο εργασίας), ενώ η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και παρέχεται δωρεάν,

Ποια πιστοποιητικά δίνονται; Προς το παρόν δίνονται τα εξής:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ (ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ-ΓΑΜΟΥ-ΘΑΝΑΤΟΥ (μετά των σχετικών μεταβολών) Ο σχετικός κατάλογος θα εμπλουτίζεται σταδιακά.

Πώς γίνεται

– Τηλεφωνώντας στο 2431020000

Το αίτημά του καταγράφεται ΑΜΕΣΑ και αποστέλλεται στην αρμόδια υπηρεσία για εκτέλεση

– Τηλεφωνώντας στο 2431351160 για θέματα Ληξιαρχείου

– Τηλεφωνώντας στο 2431351163 για θέματα Δημοτολογίου

– Με email στο [email protected]

– Με φαξ στο 2431077832 για θέματα Ληξιαρχείου

– Με φαξ στο 2431077836 για θέματα Δημοτολογίου

Οι υπηρεσίες είναι δωρεάν.

Το άρθρο Απίστευτο: Σε αυτή την πόλη, τα πιστοποιητικά στα φέρνει ο δήμος… σπίτι! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα