Απίστευτο! Μετά την ατμοσφαιρική κρίση η Σανγκάη γέμισε χιλιάδες πολύχρωμα ποδήλατα! (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με έναν απίστευτα όμορφο τρόπο οι κάτοικοι στη Σανγκάη προσπαθούν να λύσουν το κυκλοφοριακό και το ατμοσφαιρικό τους πρόβλημα.

Οι δρόμοι γέμισαν από χιλιάδες πολύχρωμα ποδήλατα, σε μια προσπάθεια των ανθρώπων να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους.

Εκατομμύρια Κινέζοι, μπορούν να τα νοικιάσουν εύκολα και γρήγορα, μέσω ειδικών εφαρμογών στα smartphones τους, ωστόσο υπάρχει και πάλι… πρόβλημα.

Φυσικά δεν είναι ίδιου μεγέθους με αυτό που αντιμετώπιζε

η χώρα πριν, όμως τα ποδήλατα είναι αμέτρητα και η γκρίνια αναπόφευκτη.

More than 4,000 seized bicycles from China's flourishing bike-sharing companies sit in a #Shanghai parking lot pic.twitter.com/ww1QtdHZSz

— People's Daily,China (@PDChina) March 1, 2017

Στη Σανγκάη, οι Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση 5.000 ποδηλάτων που ήταν στριμωγμένα στα πεζοδρόμια!

«Παρ’ όλο που κάνουν την ζωή των κατοίκων πιο εύκολη, η συντριπτική αύξηση του αριθμού των ποδηλάτων, έχει δημιουργήσει στην πόλη μια κατάσταση που είναι δύσκολο να διαχειριστεί», δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.

#Bike rack in #Shanghai's old town where bicycles never went out of fashion, inspite of all the cars. #China pic.twitter.com/vaFVQIAdTT

— Sribala Subramanian (@bsubram) February 2, 2017

Η Κίνα είναι η πιο οργανωμένη χώρα στην ενοικίαση ποδηλάτου- γι’ αυτό μάλιστα και αυτά τα αποτελέσματα- καθώς οι πολίτες μπορούν να το πάρουν από οποιοδήποτε σημείο και να το αφήσουν, όταν ολοκληρώσουν τη μετακίνησή τους, σε οποιοδήποτε άλλο σημείο είναι βολικό.

#Shanghai now has 400.000 (!) shared #Bicycles, overall quota 500.000 by end of year. #WeAreTransport pic.twitter.com/CL8ghF4Ewa

— SLoCaT Partnership (@SLOCATCornie) February 14, 2017

Μάλιστα για να αποφύγουν τα προβλήματα με την Τροχαία και τις κατασχέσεις ποδηλάτων, ετοιμάζεται μια ακόμη εφαρμογή στα κινητά που θα τους υποδεικνύει πού μπορούν να το παρκάρουν.

Το άρθρο Απίστευτο! Μετά την ατμοσφαιρική κρίση η Σανγκάη γέμισε χιλιάδες πολύχρωμα ποδήλατα! (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα