Απίστευτο! Η Μέι αποκαλύπτει τι έκανε όταν αποφάσισε τις εκλογές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Eίναι γνωστό πως η εξόρμηση στη φύση καθαρίζει το μυαλό και μας βοηθάει στην λήψη αποφάσεων, ωστόσο όταν πρόκειται για ζητήματα που επηρεάζουν ένα τεράστιο κομμάτι της γης, ο καθαρός αέρας δεν βοηθά και τόσο.

Η ανακοίνωση της Τερέζα Μέι για εκλογές στις 8 Ιουνίου, ήταν αποτέλεσμα σκέψης που έκανε κατά τη διάρκεια περιπάτου με τον σύζυγο της, στην φύση!

Όπως δήλωσε

η Τερέζα Μέι στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV, «πριν από το Πάσχα πέρασα λίγες ημέρες κάνοντας πεζοπορία στην Ουαλία μαζί με τον σύζυγό μου, σκέφτηκα για αυτό πολύ και ενδελεχώς και κατέληξα στην απόφαση ότι για να παράσχω τη σταθερότητα και σιγουριά για το μέλλον αυτός ήταν ο τρόπος να το κάνω, να κάνω πρόωρες εκλογές».

Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην βασίλισσα Ελισάβετ και στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Μέσω του Twitter του, ο Τουσκ ο οποίος θα προεδρεύσει της συνόδου των υπόλοιπων 27 ηγετών της ΕΕ στις 29 Απριλίου προκειμένου να συμφωνήσουν τη διαπραγματευτική θέση της ΕΕ αναφορικά με το Brexit, μετά το «επίσημο» σχόλιο του, έγραψε σε ξεχωριστό tweet:

«Ήταν ο Χίτσκοκ που σκηνοθέτησε το Brexit: πρώτα ένας σεισμός και η ένταση κλιμακώνεται», αναφερόμενος σε ένα σχόλιο που αποδίδεται στον Χίτσκοκ ότι μια καλή ταινία «πρέπει να ξεκινά με έναν σεισμό και στη συνέχεια να κλιμακώνεται η ένταση».

Το άρθρο Απίστευτο! Η Μέι αποκαλύπτει τι έκανε όταν αποφάσισε τις εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα