Ανοιχτά τα καταστήματα λόγω εκπτώσεων – Απεργία ιδιωτικών υπαλλήλων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά κατάστημα, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων, με τα μαγαζιά να λειτουργούν από τις 11:00-20:00 και τα σούπερ μάρκετ από τις 11:00-18:00.

Την ίδια ώρα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει εξαγγείλει πανελλαδική απεργία. Η ΟΙΥΕ που αντιτάσσεται στη λειτουργία των καταστημάτων

τις Κυριακές, με ανακοίνωσή της, καλεί τα σωματεία, τα εργατικά κέντρα και όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του εμπορίου «να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση».

Πάντως, σε ανακοίνωση που εξέδωσε από την προηγούμενη εβδομάδα ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, ενημερώνει τους καταναλωτές ότι «η αγορά της Αθήνας, θα είναι ανοιχτή αυτή την Κυριακή και ότι η επόμενη εργάσιμη θα είναι στις 2 Νοεμβρίου».

Ωστόσο, στη Θεσσαλονίκη, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, καλεί του εμπόρους να μην ανοίξουν τα καταστήματα τους καμία Κυριακή έως τις 31 Αυγούστου.

Το άρθρο Ανοιχτά τα καταστήματα λόγω εκπτώσεων – Απεργία ιδιωτικών υπαλλήλων εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα