Άννα Πρέλεβιτς & Raxevsky

Κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από την καλοκαιρινή κολεξιόν της Raxevsky, όπου η Άννα Πρέλεβιτς φωτογραφίστηκε στην παραλία Κουρούτα της Πελοποννήσου με φόντο την θάλασσα.

Με ρομαντική διάθεση και στυλ η Άννα έκλεψε τις εντυπώσεις, βασισμένη και στην εμπειρία της, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Σταρ

Ελλάς συνεργάζεται με τη γνωστή εταιρεία ρούχων και γίνεται το πρόσωπο της καμπάνιας της για τη νεανική κολεξιόν. Η πρώτη συνεργασία τους ήταν πέρυσι για τη χειμωνιάτικη κολεξιόν, όπου η Άννα πόζαρε ακόμη και ιππεύοντας άλογο, με ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε κορίτσι με άποψη και στυλ.

Η νέα κολεξιόν θα βγει σε λίγο καιρό στα μαγαζιά της εταιρείας. Η φωτογράφηση διήρκεσε τρεις ημέρες, κατά τις οποίες τόσο η Άννα, όσο και το συνεργείο έμειναν σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη summertime collection οι συντελεστές της φωτογράφισης άλλαξαν τρεις τοποθεσίες, προκειμένου να πάρουν τελικά τις λήψεις που ήθελαν.

Φυσικά, κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου κατέλυσαν είχε πολύ όμορφα μέρη και γι' αυτό τον λόγο το επέλεξαν για τις πρώτες πόζες. Όσο για τις επόμενες λήψεις, βρήκαν ένα τροχόσπιτο πάνω στη θάλασσα και μέσα στη φύση, ενώ οι τελευταίες λήψεις έγιναν στην παραλία της Κουρούτας, όπως αναφέραμε και προηγουμένως.

Keywords
Τυχαία Θέματα