Ανατίναξη ΑΤΜ- Επέστρεψε η «γνωστή» συμμορία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα Οινόφυτα, γνώριμο τόπο δράσης τους, επανεμφανίσθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης μέλη της συμμορίας που ανατινάζει με διοχέτευση αερίου ΑΤΜ, σε Φθιώτιδα και Αττική.

Τρεις κουκουλοφόροι πλησίασαν την τράπεζα

Στις 3 και 30 τα ξημερώματα, τουλάχιστον τρεις κουκουλοφόροι ένοπλοι, πλησίασαν το ΑΤΜ Τράπεζας και ενώ ένας

τέταρτος επιτηρούσε το χώρο, παροχέτευσαν αέριο και προκάλεσαν στο πίσω μέρος όπου βρίσκονται οι κασετίνες με τα χρήματα, έκρηξη.

Με την έκρηξη άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα

Με την έκρηξη, το ΑΤΜ υπέστη σοβαρές ζημιές κι έτσι οι δράστες άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα που υπολογίζονται από τους υπευθύνους της τράπεζας σε 137.000 ευρώ.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα σκουρόχρωμο όχημα και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Δεκάδες οι επιθέσεις με παρόμοιο τρόπο

Είναι δεκάδες οι επιθέσεις με παρόμοιο τρόπο από τη συμμορία των τουλάχιστον τεσσάρων κακοποιών που έχει μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας εδώ και μήνες.

Τα μέλη της περιέρχονται τη Φθιώτιδα, την Εύβοια και την Αττική, εντοπίζουν ΑΤΜ, χαρτογραφούν τους οδούς διαφυγής και προχωρούσαν στα χτυπήματα.

Όμως και σε περιοχή της Πιερίας επιχείρησαν άλλοι κακοποιοί να διαρρήξουν ΑΤΜ με οξυγονοκόλληση, αλλά τέθηκε σε λειτουργία ο συναγερμός.

Στη θέα των αστυνομικών, πυροβόλησαν στον αέρα

Έτσι εμφανίστηκε αμέσως περιπολικό της αστυνομίας.

Οι δράστες στη θέα των αστυνομικών και πριν αυτοί προλάβουν να δράσουν, πυροβόλησαν με πιστόλι δυο φορές στον αέρα και κατάφεραν να διαφύγουν.

Το άρθρο Ανατίναξη ΑΤΜ- Επέστρεψε η «γνωστή» συμμορία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα