Αναστάτωση από την συμπίεση περιθωρίου κέρδους- Η ΕΕΤΤ καλεί τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους

Να καλέσει άμεσα τις ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone, Wind, Forthnet, hellas online και Cyta σε ακρόαση για το θέμα του πακέτου της Cosmote το

οποίο συνδυάζει τη σταθερή και με την κινητή τηλεφωνία έχει αποφασίσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείο στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομελείας της.

Ακριβής ημερομηνία όπως γράφει το infocom.gr δεν έχει ακόμα καθοριστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι η ακρόαση η οποία θα εισέλθει στην ουσία του ζητήματος δεν θα αργήσει καθώς η διοίκηση της ΕΕΤΤ έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος για την τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι οι εταιρείες προσέφυγαν στην ΕΕΤΤ κατά του πακέτου αυτού της Cosmote υποστηρίζοντας ότι κακώς δεν ζητήθηκε έγκρισή του από την Επιτροπή καθώς και ότι προκαλεί συμπίεση περιθωρίου κέρδους. Από την πλευρά του ο ΟΤΕ λέει πως πρόκειται για προσφορά της Cosmote, εταιρεία που δεν ρυθμίζεται.

Κατά την πρόσφατη ενημέρωση των Μέσων Ενημέρωσης από την ΕΕΤΤ ο πρόεδρος Κ. Λουρόπουλος χαρακτήρισε το θέμα ιδιαίτερα σοβαρό και αρνήθηκε να το σχολιάσει επί της ουσίας λέγοντας ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα