Αναρχικοί γρονθοκόπησαν γνωστή ακτιβίστρια στα Εξάρχεια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άγρια επίθεση δέχθηκε την Κυριακή η ακτιβίστρια της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Μαρία Κατσικαδάκου στην πλατεία Εξαρχείων.

Μάλιστα η ίδια περιέγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πώς βίωσε το περιστατικό του ξυλοδαρμού της.
«Χθες το βράδυ ήμασταν Salero στα Εξάρχεια με …. Το αμάξι το είχαμε παρκάρει πάνω στην πλατεία. Όταν τελειώσαμε το φαγητό εγώ η… και ο… πήγαμε στο Βοξ που είχε συναυλία να πω ένα «γεια» σε αγαπημένο φίλο και αμέσως μετά βγήκαμε

έξω και είπαμε τις τελευταίες κουβέντες πριν καληνυχτίσουμε, ήταν γύρω στις 1.30.
Παίρνει το μάτι μου απέναντι στην πλατεία ότι πάει για «σύρραξη» αλλά απλά το ανέφερα και μετά φιληθήκαμε για καληνύχτα. Στις τρεις δρασκελιές που κάνω με την… προς το αμάξι, γίνεται ένα ντου, η προλαβαίνει μπαίνει στο αμάξι, εγώ άρχισα να τρέχω και πέσαμε από πίσω μου 5,6 άτομα πάνω μου και με γρονθοκόπησαν άσχημα στο κεφάλι στο πρόσωπο κλπ. Εγω φώναζα γιατί ρε παιδιά μη βαράτε γιατιιιιιι και με πήραν χαμπάρι οτι έκαναν λάθος όταν ειδαν οτι είμαι κοπέλα. «Δεν είναι αυτός», φωναξε ο ενας και με αφησανε με τα αιματα να σταζουν παντου να βαζω τα χερια μου να τα στςματηςω απο το κεφαλι μου και αυτοι ετρεξαν να πιασουν δεν ξερω ποιον!

Μετα τα νοσοκομεια που ας μη μιλησω καλυτερα, στις 6.30 το πρωι γυρισα σπιτι. Προς το παρον χωρις αξονικη για την κρανιοεγκεφαλικη κακωση, αφου ειχε χαλασει ο αξονικος, οι γιατροι ειδαν οτι μαλλον την γλυτωσα και να προσεχω το πρωτο 24ωρο μην εχω εμετους, υπνηλια κλπ. Οςο ανελετο γροθικοπημα εφαγα κυριως στο κεφαλι αλλη τοση αγαπη πηρα χθες απο τον Θρασσο μου, τον Ταςςουλη μου, την Εριεττα μου που ηταν επιςης σε σοκ να με βλεπει μεςα στα αιματα και να μην ξερει τι εγινε.

Δεν εχω λογια, ειμαι ακομα σε σοκ ψυχολογικα, αν και εχω δεχτει βιαια στην ζωη μου απο μικρη, τετοιο πραγμα αποτομα και με λυσσα να με βαρανε, μεχρι το τραπεζι σηκωσαν και το χτυπησαν πανω μου… δεν θελω να γραψω αλλα..ακομα δεν το πιστευω. Ευχομαι μονο οντως να την γλυτωσα, θα μπορουσαν να με ειχαν αφησει στο τοπο ή φυτο για το τιποτα. Τοςα χρονια Εξαρχεια απο το 1984 και τωρα στα «γεραματα» να φαω τοσα μπουκετα απο ανεγκεφαλα λυσασμενα αγορακια…. εχω απιστευτο θυμο!

Maria Katsikadakou».

Το άρθρο Αναρχικοί γρονθοκόπησαν γνωστή ακτιβίστρια στα Εξάρχεια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα