Αναλυτικοί χάρτες με τις περιοχές και το ύψος του χιονιού τις επόμενες ώρες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δριμύτερος επανέρχεται ο χιονιάς, μετά την ύφεση που παρουσίασε από το πρωί.

Όπως φαίνεται αναλυτικά από τους χάρτες της γαλλικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, το επόμενο «κύμα» θα δεχθεί η χώρα μας περίπου στις 4 το απόγευμα. Τότε αναμένεται να χιονίσει πυκνά στο μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Στερεάς, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, και της Ανατολικής Πελοποννήσου, όπως και στις Δυτικές Κυκλάδες.

Ανάλογη είναι η εικόνα που δίνει και ο χάρτης με το ύψος του χιονιού για την ώρα αυτή. Στα βόρεια προάστια το χιόνι θα φτάσει τους

έξι πόντους, ενώ χιονόστρωση θα έχουμε στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, ακόμα και στην Μαγνησία.

Αντίστοιχα, ακόμα ένα κύμα χιονόπτωσης αναμένεται και αύριο, Παρασκευή το πρωί, όταν επίσης θα χιονίζει στην Αττική, αν και μόνο στα βόρεια προάστια, βάσει των δεδομένων αυτή τη στιγμή. Το γεγονός σημαίνει ότι το χιόνι θα παραμείνει στρωμένο σε περιοχές όπως η Αττική, η Πελοπόννησος, η Κρήτη και η Εύβοια, με κίνδυνο να παγώσει και να δημιουργηθούν προβλήματα.

Το άρθρο Αναλυτικοί χάρτες με τις περιοχές και το ύψος του χιονιού τις επόμενες ώρες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναλυτικοί,analytikoi