Αλλάζει ο καιρός…

Χαλάει σήμερα (Τετάρτη) ο καιρός, αφού προβλέπεται αυξημένη συννεφιά, με κατά τόπους βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και ισχυρούς ανέμους μέχρι 7 μποφόρ, ενώ προβλέπεται και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη,

θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν κυρίως στα βόρεια όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και τη νύχτα θα επεκταθούν νοτιότερα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου κυρίως το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα