Άγριο έγκλημα: Ληστές σκότωσαν μητέρα μέσα στο σπίτι της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συγκλονίζει τη Λακωνία και όλη τη χώρα η αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας μιας γυναίκας, ηλικίας 64 χρόνων, από ληστές-δολοφόνους!

Είχαν καταφέρει χτυπήματα στη γυναίκα ίσως με κούτσουρο

Οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους, κατάφεραν πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της άτυχης γυναίκας, πιθανότατα με κούτσουρο που άρπαξαν από το εσωτερικό του σπιτιού.

Έγιναν προσαγωγές- Το εγκληματολογικό από Αθήνα

στη Σπάρτη

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες προσαγωγές υπόπτων, ενώ αναχώρησε από την Αθήνα ομάδα του εγκληματολογικού για να βοηθήσει σε αποτυπώματα η γενετικό υλικό.

Αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου

Ο φόνος με κίνητρο τη ληστεία της γυναίκας, που έμενε μόνη στην κοινότητα Λεήμονας, αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν μία συγγενής του θύματος, μητέρας δύο παιδιών που μένουν στην Αθήνα, ανήσυχη που δεν απαντούσε στις κλήσεις της, έφθασε στο σπίτι.

Πάγωσε η συγγενής της όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί

Πάγωσε όταν είδε την πόρτα παραβιασμένη. Προχωρώντας αντίκρισε τη σκληρή πραγματικότητα και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Είχε παλέψει με τους δράστες

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε παλέψει με τους δράστες, οι οποίοι τη χτύπησαν στο κεφάλι με αμβλύ όργανο, όπως είπε ο ιατροδικαστής, στη διάρκεια της νεκροψίας.

Το μέσο του εγκλήματος δεν βρέθηκε

Αυτό το όργανο του εγκλήματος, δεν το βρήκε η αστυνομία στο σπίτι. Έμπειροι αξιωματικοί πιθανολογούν ότι πρόκειται για χτυπήματα με κούτσουρο καθώς η γυναίκα είχε ανάψει το τζάκι να ζεσταθεί και υπήρχαν εκεί αρκετά.

Ή το πήραν μαζί τους ή το έκαψαν στο τζάκι

Έτσι η οι ληστές-δολοφόνοι το πήραν μαζί τους για να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας η το έριξαν στο τζάκι και κάηκε!

Το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο, καθώς οι δράστες ερεύνησαν κάθε πιθανό σημείο που θα μπορούσε να κρύβει χρήματα η άτυχη 64χρονη.

Ζούσε με ελάχιστα μετρητά για τις ανάγκες της

Οι πληροφορίες των αστυνομικών αναφέρουν ότι ζούσε με ελάχιστα μετρητά καθώς κάθε τόσο για τις προσωπικές της ανάγκες έκανε ανάληψη πολύ μικρών ποσών από την τράπεζα.

Η 64χρονη ζούσε μόνη στο σπίτι της, μετά τον θάνατο του συζύγου της. Τα δυο παιδιά της, ζουν στην Αθήνα.

Ίσως αναγνώρισε κάποιον από τους δράστες

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν την αγριότητα. Υποθέτουν ότι ίσως αναγνώρισε κάποιον από τους δράστες και αυτό σήμανε και το τραγικό τέλος.

Το άρθρο Άγριο έγκλημα: Ληστές σκότωσαν μητέρα μέσα στο σπίτι της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
λεημονας λακωνιας και εγκλημα
Τυχαία Θέματα