Άγρια καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: Πυροβόλησαν τροχονόμους για να μην ελέγξουν το αυτοκίνητο τους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πυροβόλησαν τροχονόμους για να μη τους ελέγξουν στο αυτοκίνητό τους!

Συνέβη την Τρίτη, 14 Μαρτίου, αλλά έρχεται τώρα στο φως, μετά τη σύλληψη των δύο εκ των τριών πιστολέρο.

Πρόκειται για Ρομά, ηλικίας και οι δύο 19 χρόνων, ενώ αναζητείται και τρίτος συνεργός τους τα στοιχεία των οποίων προσπαθεί να ταυτοποιήσει η Ασφάλεια.

Συγκατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση

είναι και ένας 48χρονος, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε το γεγονός έσπευσε στην αστυνομία να δηλώσει ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι 19χρονοι ήταν δικό του και κάποιοι άγνωστοι το είχαν κλέψει!

Έριξαν τέσσερις πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Οι πυροβολισμοί, τέσσερις τον αριθμόν, κατά των αστυνομικών της τροχαίας, έπεσαν ξημερώματα της 14ης του μήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, πλήρωμα περιπολικού της Τροχαίας, εντόπισε στην περιοχή του Σκαραμαγκά ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και αποφάσισε να το ελέγξει.

Μόλις είδαν τους αστυνομικούς πάτησαν γκάζι

Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του οχήματος πάτησε γκάζι αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, κατευθυνόμενο προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι αστυνομικοί το ακολούθησαν, μέχρι την περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου, όπου οι δράστες και ενώ το όχημά τους ήταν εν κινήσει, πυροβόλησαν τέσσερις φορές κατά των αστυνομικών, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους τραυματίσουν.

Εγκατέλειψαν το όχημα στον καταυλισμό Ασπρόπυργου

Λίγη ώρα αργότερα το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο εντός του καταυλισμού και μεταφέρθηκε στο Τ.Α. Ασπροπύργου όπου και κατασχέθηκε.

Κατόπιν εμφανίσθηκε στο Τ.Α. Ασπροπύργου 46χρονος, φερόμενος ως κάτοχος του οχήματος και κατήγγειλε την «κλοπή» του.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα ανήκε στους δύο 19χρονους ημεδαπούς και ο 46χρονος, εν γνώσει του ψευδώς, κατήγγειλε την «κλοπή», προκειμένου να «καλύψει» τους 19χρονους. Κατόπιν αυτών ο 46χρονος συνελήφθη.

Το άρθρο Άγρια καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: Πυροβόλησαν τροχονόμους για να μην ελέγξουν το αυτοκίνητο τους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα