Άδωνης Γεωργιάδης: Οι αγανακτισμένοι τώρα μασαμπουκώνουνε (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ, Άδωνης Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The2night Show, στον τηλεοπτικό σταθμό κανάλι ΑΝΤ1. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εκπομπή είχε βιντεοσκοπηθεί μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε το βιβλιοπωλείο του αλλά πριν το περιστατικό της βόμβας στον Σόιμπλε.

Ο ίδιος ο Α. Γεωργιάδης δημοσίευσε μάλιστα το βίντεο της συνέντευξης του στα social media.

https://t.co/d9AqNIEIZN η χθεσινή μου παρουσία στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Γρηγόρη σ’ευχαριστώ για την ωραία συζήτηση

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 16, 2017

Για ακόμη μια φορά καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας το κυβερνών κόμμα να παραιτηθεί, ενώ όπως είπε, «δεν είμαι τύπος που θα κάνω διπλωματία στην πολιτική, γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός».

Αποδέχθηκε τον τίτλο του «τηλεπλασιέ», λέγοντας πως «αυτός είναι τίτλος τιμής για εμένα, το ότι εργάζομαι πουλώντας βιβλία και κάνοντας μαθήματα ρητορικής. Το τηλεπλασιέ είναι έπαινος για μένα. Ναι, πουλάω βιβλία από την τηλεόραση και με φυσική παρουσία όταν μπορώ στο βιβλιοπωλείο». Τόνισε πως το επάγγελμα του, του βιβλιοπώλη, περνά μεγάλη κρίση.

Η ατάκα του που συζητήθηκε στα social media, ήταν εκείνη για τους Αγανακτισμένους. Όπως είπε, «οι Αγανακτισμένοι είναι σήμερα διορισμένοι μετακλητοί στο δημόσιο. Δεν το λέω για πλάκα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε κομματικό στρατό, στα δύο χρόνια κυβέρνησης διορίστηκαν 30.000 άτομα, αυτοί ήταν οι Αγανακτισμένοι. Οι Αγανακτισμένοι τώρα μασαμπουκώνουνε. Όταν πάψουν να μασαμπουκώνουν θα ξαναγανακτήσουν».

Για το κόστος λειτουργίας της Βουλής, ανέφερε πως είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη, ενώ επανέφερε την πρόταση της ΝΔ για μείωση των βουλευτών στον αριθμό των 200, αναφέροντας όμως πως ο ίδιος διαφωνεί με την πρόταση αυτή. «Πρόβλημα δεν είναι η υπερεκπροσώπηση. Αν κάνουν τους βουλευτές 100, θα εκλέγονται οι πιο γνωστοί και οι γόνοι των μεγάλων οικογενειών», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ένας πολιτικός για να μπορεί η δημοκρατία να τον ελέγχει αυστηρά, πρέπει να του δίνονται τα ελάχιστα που χρειάζονται για να μπορεί να εκτελεί με αξιοπρέπεια το αξίωμα του», δήλωσε σχετικά με τους μισθούς των βουλευτών.

Περί διαφθοράς

«Στο παρελθόν πράγματι οι βουλευτές έπαιρναν πολλά, αλλά σε ένα παρελθόν που όλα είχαν ξεχειλώσει», πρόσθεσε. «Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είναι ο μόνος πολιτικός που έκλεψε σε αυτόν τον τόπο. Δεν έχει υπάρξει κάθαρση ακόμα για τη διαφθορά στην Ελλάδα. Θέλω να τιμωρηθούν όλοι. Αλλά αν ανοίξει η κουβέντα για κάθαρση στην Ελλάδα… Πόσοι δεν έχουμε κλέψει την εφορία, πόσοι δεν έχουμε κάνει μαύρα ιδιαίτερα, πόσοι δεν έχουμε σβήσει κλήση στην τροχαία; Πόσοι δεν έχουμε δηλώσει αυθαίρετα εισοδήματα; Πόσοι δεν έχουμε χτίσει ένα αυθαίρετο σπίτι; Άστο. Η μειοψηφία των Ελλήνων δεν τα έχουν κάνει αυτά».

Το άρθρο Άδωνης Γεωργιάδης: Οι αγανακτισμένοι τώρα μασαμπουκώνουνε (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα