Αδιανόητη περιπέτεια για κοπέλα που έπεσε θύμα κλοπής και έγινε… σύζυγος αλλοδαπού!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια απίστευτη ιστορία έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην ΕΛΑΣ, με πρωταγωνίστρια μια 23χρονη κοπέλα .

Η φοιτήτρια από το Ηράκλειο είχε πέσει θύμα κλοπής στην Αθήνα όπου φοιτούσε το καλοκαίρι του 2014 όταν της έκλεψαν το πορτοφόλι με κάρτες και

ταυτότητες κάπου μεταξύ Μετρό και Ηλεκτρικού σταθμού. Η νεαρή, αμέσως κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και προχώρησε στην έκδοση νέας αστυνομικής ταυτότητας.

Πριν από μερικές μέρες κι ενώ η 23χρονη ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία, ζήτησε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδος, όπου βρίσκεται η οικογενειακή της μερίδα, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Σοκαρισμένη διαπίστωσε ότι ήταν παντρεμένη με 50χρονο Πακιστανό, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν την κλεμμένη ταυτότητα για να νομιμοποιήσουν έναν αλλοδαπό που με αυτήν εμφανίστηκε ενώπιον συμβολαιογράφου μαζί προφανώς με μια κατά περίσταση νύφη, για να τελέσει την πράξη συμβίωσης και βέβαια να αποκτήσει έτσι την ιδιότητα του έλληνα πολίτη.

Το τρομακτικό είναι πως η καταγγελία για την κλοπή είχε γίνει και τίποτα δεν σταμάτησε το «μυστήριο», ενώ η κοπέλα θα ήταν σε κατάσταση γάμου αν τυχαία δεν ζητούσε το συγκεκριμένο πιστοποιητικό.

Όπως εξηγεί στο cretalive η μητέρα της κοπέλας εδώ και 10 μέρες οπότε και ανακάλυψαν τι είχε συμβεί η οικογένεια τρέχει και δεν φτάνει για να αποδείξει πως η κοπέλα δεν είναι αυτό που λένε τα πιστοποιητικά.

«Παραστάσεις στην Ασφάλεια Ηρακλείου, επισκέψεις στο δήμο Αθηναίων και στις υπηρεσίες που εμπλέκονται, επικοινωνία με τις Τράπεζες και την Εφορία μην τυχόν κι έχει γίνει ερήμην της κάποια οικονομική συναλλαγή, μηνύσεις και έξοδα για κάτι που σε οποιαδήποτε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα χρειαζόταν παρά ένα… κλικ στον υπολογιστή για να φανεί πως η ταυτότητα ήταν χαμένη και δηλωμένη άρα καμιά δημόσια πράξη δεν είναι έγκυρη καθώς είναι προϊόν κλοπής !»

Το άρθρο Αδιανόητη περιπέτεια για κοπέλα που έπεσε θύμα κλοπής και έγινε… σύζυγος αλλοδαπού! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα