Viral:Το υπέροχο video του David Beckham, κατά της παιδικής κακοποίησης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ενα εξαιρετικό video κατά της παιδικής κακοποίησης μοιράστηκε, πριν από λίγες ώρες, στο Instagram ο David Beckham και έγινε αμέσως viral!

Πρωταγωνιστές τα δεκάδες διάσημα τατουάζ του και το φημισμένο του σώμα με έναν τρόπο που πρόκειται να σας φέρει ρίγος…

Το ισχυρό 60 δευτερολέπτων clip δίνει ζωή στα τατουάζ

του γνωστού ποδοσφαιριστή, απεικονίζοντας διάφορες μορφές κακοποίησης των παιδιών με συνοδεία τη στοιχειωμένη απόδοση του «Rock-a-bye baby

Το δημιουργικό βίντεο είναι σε συνεργασία με την παιδική φιλανθρωπική οργάνωσηUNICEF – στην οποία ο Beckham είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως από το 2005 – και επιδιώκει να βοηθήσει για να τερματιστεί κάθε παιδική κακοποίηση και βία ενθαρρύνοντας όλους εμάς να μιλήσουν εναντίον της .

«Η βία μπορεί να σηματοδοτήσει τα παιδιά για πάντα», έγραψε ο Beckham. «Έχω γνωρίσει παιδιά με τη UNICEF, που έχουν επηρεαστεί από την τρομερή βία και κακοποίηση και έχω δει τις μακροχρόνιες ουλές που μπορεί να αφήσει…. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ταινία για να βοηθήσετε #ENDviolence #foreverychild. Είναι λάθος. Δώστε ένα τέλος».

Violence can mark children forever. I’ve met children with @unicef who have been affected by terrible violence and abuse and seen the long-lasting scars it can leave. I chose the marks on my body but millions of children bear marks they have not chosen. Please share this film to help #ENDviolence #foreverychild. It’s wrong. End it. #7fund

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on Dec 5, 2016 at 4:00am PST

Πηγή: mothersblog.gr

Το άρθρο Viral:Το υπέροχο video του David Beckham, κατά της παιδικής κακοποίησης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα