Viral! Ήθελε να τους εμψυχώσει πριν το ματς αλλά τους έκοψε το αίμα! (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H Αρμίνια Μπίλεφελντ βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και ήθελε νίκη κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ για να παραμείνει στην Β’ Γερμανίας.

Ο βοηθός προπονητή της γερμανικής ομάδας, ονόματι Κάρστερ Ρουμπ, με μια «τρομακτική» ομιλία έπεισε τους ποδοσφαιριστές να βγουν στον αγωνιστικό χώρο και να επιβληθούν ολοκληρωτικά των αντιπάλων τους, επικρατώντας με το 6-0.

«25.000 άνθρωποι είναι εκεί έξω και περιμένουν από εσάς να εκραγείτε. 25.000!

Προσεύχονται στον Θεό να τα δώσετε όλα, να τους δώσετε χαρά. Αλλά υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό:

Όταν γυρίσετε σπίτι μπορείτε να το ξεχάσετε. Με τη βοήθεια των γυναικών, των συντρόφων σας, των παιδιών σας. Όλα όσα συμβαίνουν εδώ. Και θα είναι είναι πάντα δίπλα σας, κάθε μέρα σας περιμένουν στο σπίτι.

Όμως απόψε είναι στις κερκίδες και προσεύχονται στον Θεό να τα καταφέρετε. Για αυτό το τραβάμε με κάμερα αυτό που συμβαίνει τώρα, για να μπορέσετε να το στείλετε στις γυναίκες σας πριν το παιχνίδι. Τώρα θέλω να μου υποσχεθείτε ότι θα τα δώσετε όλα για τις οικογένειές σας. Σε ολόκληρο το 90λεπτο! Για την οικογένειά σας, για τα παιδιά σας. Θα βγείτε εκεί έξω και θα δουλέψετε σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα νικήσουμε σήμερα, μπορείτε να μου το υποσχεθείτε αυτό; ΝΑΙ…»

Το άρθρο Viral! Ήθελε να τους εμψυχώσει πριν το ματς αλλά τους έκοψε το αίμα! (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα