Stan και Μακρόπουλος αποχαιρετούν μελωδικά τον αδικοχαμένο Παντελίδη (video)

Ο ένας μετά τον άλλο τραγουδιστές αποχαιρετούν στις πίστες τον αδικοχαμένο συνάδελφο τους Παντελή Παντελίδη, προκαλώντας συγκίνηση στον κόσμο που σιγοτραγουδά και ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Μετά τον Αντώνη Ρέμο (δείτε προηγούμενη ανάρτηση), ο Stan, βαθιά συγκινημένος τραγούδησε μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη, το «Λιώμα σε γκρεμό» και συγκίνησε τον κόσμο στην σκηνή του Έναστρον όπου εμφανίζεται μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Κλείνοντας το πρόγραμμα του αφιέρωσε το τελευταίο κομμάτι στον

αδικοχαμένο φίλο του.
«Το τελευταίο μου κομμάτι να το αφιερώσουμε σ’ αυτή την ψυχή, γιατί ήταν κι αυτός ένα “παράξενο παιδί”», ήταν μερικά από τα λόγια αγάπης που είπε ο Stan για να τιμήσει τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Όμως και ο Νίκος Μακρόπουλος σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα τραγούδησε χθες το βράδυ εμφανώς συγκινημένος το « Παραμυθιάζομαι», ένα από τα πιο πετυχημένα τραγούδια του Παντελίδη.

Το κοινό άρχισε να συνοδεύει τον Μακρόπουλο στην ερμηνεία του κομματιού, το οποίο έκλεισε με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα και μεγάλη συγκίνηση τόσο από την πλευρά του τραγουδιστή όσο και από την πλευρά των παρευρισκόμενων.
Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα