MotoGP: Με σπασμένο πόδι θα προσπαθήσει να αγωνιστεί ο Βαλεντίνο Ρόσσι!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Είναι τρελός αυτός ο Ρόσσι!

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη σε κνήμη και περόνη κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καβάλησε και πάλι τη μηχανή του, ολοκληρώνοντας 20 γύρους για να «τεστάρει» την κατάστασή του.

Οι γιατροί εξέτασαν «τον γιατρό», όπως είναι το προσωνύμιό του, και έκριναν πως δεν είναι απολύτως έτοιμος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί!

Έτσι, θα βρεθεί στην Αραγονία για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

«Στο τέλος αποφάσισα ότι θα φύγω για την Αραγονία

και θα προσπαθήσω να καβαλήσω τη M1 μου αυτό το τριήμερο (22-24 Σεπτεμβρίου). Εάν κριθώ έτοιμος να αγωνιστώ, θα έχω την αληθινή απάντηση μετά το FP1 (το πρώτο μέρος των ελεύθερων δοκιμαστικών), επειδή το να καβαλήσω την M1 θα είναι μια πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. Θα δούμε», δήλωσε ο 38χρονος στην ανακοίνωση της Yamaha.

Ο Ιταλός θα πρέπει να περάσει με επιτυχία τον ιατρικό έλεγχο, στον οποίο θα υποβληθεί στην πίστα MotorLand Aragon, προτού του επιτραπεί να «τρέξει» στον αγώνα.

«Εάν ο «Βάλε» αισθανθεί ότι ο τραυματισμός του τού προκαλεί υπερβολικά μεγάλη δυσφορία, τότε ο Μίχαελ φαν ντερ Μαρκ θα πάρει τη θέση του ως ο αναπληρωματικός αναβάτης», δήλωσε ο διευθυντής της Yamaha, Μάσιμο Μερεγκάλι.

Το άρθρο MotoGP: Με σπασμένο πόδι θα προσπαθήσει να αγωνιστεί ο Βαλεντίνο Ρόσσι! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα