Marca: «Στο Wanda Metropolitano ο τελικός του Champions League 2019»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σύμφωνα με την ισπανική «Marca», ο τελικός του Champions League 2019 θα διεξαχθεί στο νέο υπερσύγχρονο στάδιο της Ατλέτικο, το «Wanda Metropolitano».

Το στάδιο αυτό, άνοιξε τις θύρες του στο κοινό το περασμένο Σαββατοκύριακο, στη νίκη της Ατλέτικο επί της Μάλαγα του Μίτσελ και του Ρομπέρτο.

Το ισπανικό μέσο επικαλείται πηγές μέσα από την UEFA, ενώ προσθέτει ότι η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας αναμένεται

ίσως κι εντός της ημέρας.

Η τελευταία φορά που τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης διεξήχθη στην Ισπανία, ήταν το 2010, όταν η Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο αναμετρήθηκε με τη Μπάγερν Μονάχου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τους Ιταλούς να στέφονται πρωταθλητές Ευρώπης.

Υποψήφιο για τον κορυφαίο αγώνα της χρονιάς στην Ευρώπη ήταν και το εθνικό στάδιο του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα η UEFA θα αναθέσει την ανάληψη του τελικού του Europa League 2019.

Επίσης υποψήφια στάδια για τον τελικό του Europa League, είναι το «Σάντσεζ Πιθχουάν» της Σεβίλλης και η «Vodafone Park» της τουρκικής Μπεσίκτας.

Το άρθρο Marca: «Στο Wanda Metropolitano ο τελικός του Champions League 2019» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα