Mail προς άγνωστους χρήστες του Google+ μέσω Gmail

Ακόμη μια δυνατότητα προσφέρει η Google στους χρήστες του Gmail, οι οποίοι μπορούν πλέον να στέλνουν mail σε χρήστες του Google+, ακόμη και αν τους είναι παντελώς άγνωστοι. Αυτό υπό την προϋπόθεση ότι ο αποστολέας συμπληρώνει το ονοματεπώνυμο του χρήστη στην περιοχή "Προς:". Τότε η εταιρεία θα προτείνει χρήστες από την υπηρεσία είτε αυτοί

είναι φίλοι σας είτε όχι.

Τα καλά νέα είναι πάντως ότι η διεύθυνση mail δεν είναι ορατή στην επαφή του Google+ εκτός και αν επιλέξετε να του/της στείλετε ένα email. Επιπλέον ισχύει και το αντίθετο όπου η email διεύθυνση του/της δεν είναι ορατή σε εσάς εκτός και αν αυτός/αυτή επιλέξει να σας στείλει ένα email.

Πάντως η Google δίνει την επιλογή να επιλέξετε ποιος θα μπορεί να σας εντοπίσει, μέσω της νέας ρύθμισης "Email μέσω Google+". Σε περίπτωση που δε το βλέπετε, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα για το λογαριασμό σας. Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση έχετε την επιλογή να δέχεστε email από οποιοδήποτε μέλος του Google+, από τους (εκτεταμένους) κύκλους φίλων σας στο Google+ ή από κανέναν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει η Google, αν κάποιος από τους κύκλους των φίλων σας σας στείλει email, αυτό θα εμφανιστεί στον "Κύριο" κατάλογο αλλιώς θα αποθηκευτεί στον κατάλογο "Κοινωνικά". Τα email που δέχεστε εκεί θα μπορούν να αποσταλούν μόνο μία φορά και το πρόσωπο που σας έστειλε το email δε θα μπορεί να στείλει νέο μήνυμα εκτός και αν του απαντήσετε ή τον προσθέσετε στους κύκλους φίλων σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα