Like και γδύσιμο!

Κάνετε like και αρχίζει το στριπτίζ; Η αλήθεια δεν βρίσκεται πολύ μακριά, καθώς κάπως έτσι πρέπει να σκέφθηκαν οι υπέυθυνοι της συγκεκριμμένης καμπάνιας. Την πρωτότυπη αυτή καμπάνια μέσω Facebook ξεκίνησε η εταιρεία ρούχων Stussy που εδρέυει στο Άμστερνταμ και ζητάει από τους χρήστες να πατήσουν το like για να γδυθούν τα μοντέλα της. Η εταιρεία

υπόσχεται ότι το μοντέλο θα βγάλει τόσα περισσότερα ρούχα όσα like γίνουν στην καμπάνια και τώρα μένει να δούμε αν τελικά το μοντέλο θα γδυθεί εντελώς.

Το γυμνό σαν θέμα είναι κάτι που απαγορεύεται στο Facebook με βάση τους όρους χρήσης, οπότε μάλλον η εταιρεία δεν πρόκειται λογικά να δείξει περισσότερα από όσα μπορεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να το δούμε κιόλας και αυτό γιατί νομικοί λένε ότι η καμπάνια ήδη παραβιάζει τους όρους χρήσης του Facebook, καθώς απαγορεύεται να αναγκάσεις τους χρήστες να κάνουν like, προκειμένου να προωθήσεις ένα διαγωνισμό ή μια καμπάνια.

Η εταιρεία έχει άλλη άποψη καθώς ισχυρίζεται ότι το μοντέλο πρέπει να «πνίγεται» με τόσα ρούχα και είναι χρέος του κοινού να την ελευθερώσει από το βάρος, βλέποντας το ως μια ανθρωπιστική καμπάνια. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμμένη καμπάνια έχει κερδίσει εκατοντάδες like, ενώ οι επικρίσεις συνεχίζονται καθημερινά με χρήστες και οργανώσεις που κατηγορούν την εταιρεία ότι μετέτρεψε το μοντέλο σε στρίπερ, καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα