Eκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι: «Στάχτη» έκαναν τα σπίτια του 23χρονου Ρομά (pics- vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στάχτη έχουν κάνει οι κάτοικοι και τα δύο σπίτια της οικογένειας Καλαμιώτη στο Μενίδι, ο γιος της οποίας πυροβόλησε το βράδυ της Πέμπτης και κατηγορείται για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.

Ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος με νέα απόφαση των δικαστών, ωστόσο παραδέχθηκε πως πυροβολούσε εκείνη την ώρα, με καραμπίνα και όχι το εννιάρι πιστόλι που αναζητείται ακόμη από τις Αρχές.

Οι κάτοικοι έκαψαν το σπίτι του Δημήτρη Καλαμιώτη, πατέρα του φερόμενου

ως δράστη αλλά και αυτό της μητέρας του Αγγελικής.

«Εγώ ήμουν στην Καλαμάτα με τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου», δήλωσε στο iefimerida.gr η Αγγελική Καλαμιώτη και συνέχισε:

«Aν έκαιγαν τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου τι θα έκανα τώρα; Είμαστε με την οικογένεια που έχασε τον 11χρονο Μάριο, αλλά δεν το κάναμε εμείς», συμπλήρωσε.

(photo- iefimerida)

Χθες εντωμεταξύ το Μενίδι θύμιζε πεδίο μάχης, με τους εξαγριωμένους κατοίκους να πετούν πέτρες και μολότοφ στα ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί, απαντούσαν με δακρυγόνα.

Ο Σπύρος Βρεττός, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών εκφράζει τους φόβους του και προειδοποιεί πως θα χυθεί νέο αίμα αθώων ανθρώπων αν η κυβέρνηση δεν λάβει σοβαρά την οργή και το θυμό των κατοίκων του Μενιδίου .

«Πολύ φοβάμαι πως αν η πολιτεία και το κράτος δεν αντιμετωπίσει άμεσα το θυμό των κατοίκων του Μενιδίου , θα χυθεί και νέο αίμα αθώων ανθρώπων. Οι επόμενες ημέρες και ώρες είναι κρίσιμες για το Δήμο Αχαρνών . Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι δημότες είναι φοβερά εξοργισμένοι. Πρέπει ο Δήμος να κινηθεί άμεσα και να πιέσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να λάβει μέτρα».

Το άρθρο Eκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι: «Στάχτη» έκαναν τα σπίτια του 23χρονου Ρομά (pics- vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα