450 νέες γραμματοσειρές στο Google Docs

Μοναδικό στυλ μπορεί να δώσει κάθε χρήστης που χρησιμοποιοεί το Google docs πλέον καθώς η Google συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα της και 450 νέες γραμματοσειρές.

Το Google Docs για οσους δεν γνωρίζουν είναι η διαδικτυακή υπηρεσία της Google που επιτρέπει στους χρήστες να φτιάχνουν αρχεία word, excel και

powerpoint από οπουδήποτε όταν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Απο χθές το online πρόγραμμα έχει ενσωματωμένες τις νέες γραμματοσειρές , δίνοντας στον χρήστη περισσότερες επιλογές, στα έγγραφα του και μια μοναδικότητα όσον αφορά το προσωπικό στυλ , ανάλογα την γραμματοσειρά που θα επιλέξει.

Οι γραμματοσειρές για όποιον θέλει να τις χρησιμοποιήσει βρίσκονται μέσα στο μενού «Fonts» και μπορείτε να πατήσετε την επιλογή «Add fonts» για να προσθέσετε την γραμματοσειρά της επιλογής σας στον editor. Οι περισσότερες από τις 450 γραμματοσειρές δεν είναι τόσο όμορφες και λειτουργικές γι'αυτό και η Google δεν τις ενσωματώνει αυτόματα σε όλους τους χρήστες του Google Docs, αλλά τις αφήνει στην επιλόγη του χρήστη.

Επίσης η εταιρεία ενσωμάτωσε 60 νέα templates που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν αυτόματα περιλήψεις, newsletters και διαταγές πληρωμής. Η Google έκανε τις νέες προσθήκες σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το Microsoft Office που είναι μέχρι σήμερα το δημοφιλέστερο πρόγραμμα επεξεργασίας εγγράφων, ενώ το κυριότερο πλεονέκτημα του προγράμματος της Google έιναι ότι καταρχάς δεν χρειάζεται εγκατάσταση και δεύτερον ο χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει από οποιοδήποτε σημείο μπορέι να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του.

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα