3D γυαλιά με στυλ...

H LG παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά γυαλιών 3D, που είναι πιο όμορφα, πιο άνετα και πιο προσιτά στην τιμή, ενώ μεταξύ άλλων βρίσκεται και ένα ζευγάρι που έχει επιμεληθεί ο φημισμένος σχεδιαστής γυαλιών Alain Mikli. Τα νέα 3D γυαλιά περιλαμβάνουν τρεις τύπους, τα Cinema 3D Glasses, τα Cinema 3D Clip Type Glasses με κλιπ και τα Cinema

3D Glasses designed by Alan Mikli, τα οποία είναι ελαφρύτερα, πιο άνετα και ταυτόχρονα διαθέτουν αναβαθμισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Ο νέος σχεδιασμός των γυαλιών της LG επιτρέπει στα Cinema 3D γυαλιά να μην χρειάζονται φόρτιση και να μετατρέπονται από σε κομψά αξεσουάρ μόδας.

Ακόμη σε σχέση με άλλα γυαλιά είναι πιο άνετα και πολύ πιο προσιτά, καθιστώντας πιο εύκολη την παρακολούθηση 3D περιεχομένου από μεγάλες παρέες και οικογένειες. Το μοντέλο Cinema 3D Glasses διαθέτει ξεχωριστή σχεδίαση, που συνδυάζει απαλές γραμμές και λεπτό σκελετό. Σε αντίθεση με τους παλαιότερους τύπους 3D γυαλιών, οι φακοί είναι πιο κυρτοί για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο του χρήστη, καθώς επίσης και για να βελτιώνουν τη συνολική CINEMA 3D εμπειρία θέασης, ενώ είναι και κατά 20% πιο ελαφριά από το προηγούμενο μοντέλο της LG, φτάνοντας σε βάρος μόλις τα 13,5 γρ.

Ακόμη μία προσθήκη στη γκάμα 3D γυαλιών της LG για τους χρήστες με γυαλιά μυωπίας, είναι τα Cinema 3D Clip , τα οποία βοηθούν τον χρήστη που τα φοράει να μην τα χάνει και να τα έχε με ένα κλιπάκι πάνω του, έτοιμα να τα χρησιμοποιήσει. Το κομψό ζευγάρι CINEMA 3D Glasses designed by Alan Mikli, καθώς και όλα τα CINEMA 3D γυαλιά της LG, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για 3D προβολές σε κινηματογραφικές αίθουσες. Η τεχνολογία FPR που υπάρχει διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της LG στις 3D τηλεοράσεις, καθώς σύμφωνα με πολλές μελέτες, τα μη βολικά και ακριβά γυαλιά αποτελούν τον πρώτο λόγο, για τον οποίο οι καταναλωτές διστάζουν να αποκτήσουν 3D στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα