3-0 ο Ολυμπιακός τον Εργοτέλη και χωρίς τον Μήτρογλου

Με έναν Καστορικανό (Κάμπελ), έναν Νιγηριανό (Ολαϊτάν) και έναν Αργεντινό (Τσόρι) ο Ολυμπιακός κάλυψε το κενό του Μήτρογλου, νίκησε 3-0 τον Εργοτέλη και συνεχίζει τις... ταρίφες. Έφτασε τα 41 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις και στις νίκες,

καθώς νίκησε τον Εργοτέλη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε το 12/13 στο φετινό πρωτυθλημα.

Οι Πειραιώτες όπως γράφει το sportdog.grδεν δυσκολεύτηκαν να καλύψουν το κενό του Μήτρογλου, καθώς δίχτυα βρήκε μόλις στο 3ο λεπτό ο Κάμπελ, το 2-0 έκανε το Ολαϊτάν στο 45', ενώ το τρίτο σημείωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες στο 62'.

Το μόνο δυσάρεστο για τον Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Μανιάτη, ο οποίος γύρισε το πόδι του και αποχώρησε στο 26' με αναγκαστική αλλαγή.

Ένα στην αρχή και ένας στο τέλος...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είχε στην ενδεκάδα του τον Κώστα Μήτρογλου, όμως για ακόμα ένα ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά και βρήκε δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν γρήγορα στην επίθεση, ο Σαβιόλα έστρωσε έξω από την περιοχή στον Κάμπελ και αυτός με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0. Μετά το γκολ πάντως οι Πειραιώτες χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να βρει χώρους και να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 19' ο Ρομάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο, όμως το έκανε με το χέρι και σωστά ακυρώθηκε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Μετά το πέρας της πρώτης μισής ώρας ο Ολυμπιακός ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο έφτανε πολύ δύσκολα στην περιοχή των Κρητικών. Τη μοναδική φορά που αναπτύχθηκε σωστά, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, βρήκε και το γκολ. Ο Σάμαρης συγκεκριμένα κινήθηκε ωραία από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Ολαϊτάν εύκολα από κοντά έγραψε το 2-0.

Αγωνία με Μανιάτη!

Από το πρώτο ημίχρονο πάντως, εκτός από τα δύο γκολ, είχαμε και τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος στο 26' γύρισε το πόδι του και αποχώρησε από το ματς. Σύμφωνα με τον γιατρό του Ολυμπιακού, ο διεθνής άσος υπέστη διάστρεμμα και περιμένουμε τις εξετάσεις για το μέγεθος της ζημιάς...

Αφού δεν το έβαλε ο Σαβιόλα, το έκανε ο Τσόρι...

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιζε... μόνος του, καθώς ο Εργοτέλης κουράστηκε και δεν «εμφανίστηκε» ποτέ στο γήπεδο. Οι Πειραιώτες μπήκαν φουριόζοι πάντως στην επανάληψη, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Σαβιόλα και Κάμπελ και τελικά βρήκαν δίχτυα στο 62' με τον Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός, που είχε περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0! Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της εύκολης νίκης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε στην συνέχεια και κάποιες καλές ευκαιρίες για να κάνει το ματς... πάρτι.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Εντιγκά, Μανιάτης (29’ λ.τ. Σάμαρης), Βάις (60’ Ντομίνγκεζ), Κάμπελ, Σαβιόλα (68’ Μασάντο), Ολαϊτάν.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Μεχία, Ρομάνο (79’ Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης (71’ Αναστασάκος), Διαμαντάκος, Τζανακάκης, Χαλκιαδάκης (71’ Κούτρης), Κοζορώνης, Πιτσος, Μπαντιμπανγκά, Σαρρής.

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Βερπακόφσκις, Ρέντζας, Ρουγκάλας.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Φραγκαδάκης (Δωδεκανήσου )

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Keywords
Τυχαία Θέματα