2ος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων πληροφορικής στον δήμο Ηρακλείου

Με όραμα και φιλοδοξία την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στην αιχμή των εξελίξεων των νέων τεχνολογιών, ο δήμος Ηρακλείου Αττικής οργανώνει τη λειτουργία του 2ου Κύκλου των ποιοτικών εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών προγραμμάτων Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) και Πιστοποίησης Πληροφορικής, απόλυτα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Ο 2ος κύκλος είναι αφιερωμένος στην Εκπαίδευση και Πιστοποίηση υπαλλήλων, φοιτητών και ανέργων.

Η Διδασκαλία και η Πιστοποίηση εντάσσονται στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμορφωτικών

Σεμιναρίων που οργανώνει η ΚΕΑΕΔΗΑ του Δήμου μέσα από την Υπηρεσία της Εκπαίδευση Ηράκλειο (Ε-Ηράκλειο) σε πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά της Κέντρα (στο Δημαρχείο & δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο) και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι με δωρεάν Εκπαίδευση και συμβολική τιμή για την πιστοποίηση.

Τα προγράμματα αρχίζουν άμεσα και θα διαρκέσουν ενάμιση μήνα μαζί με τις Εξετάσεις Πιστοποίησης. Οι νέοι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ολιγομελή τμήματα, θα μυηθούν στη χρήση των Η/Υ, θα εκπαιδευτούν και θα προετοιμαστούν άκρως ποιοτικά για τις εξετάσεις πιστοποίησης τους (ο 1ος κύκλος που μόλις τελείωσε είχε τεράστια επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης με ρεκόρ 100% για όλους τους συμμετέχοντες).

Τα προγράμματα συνεχίζονται με δυνατότητα έναρξης Νέων Τμημάτων και μαθημάτων κάθε 15 μέρες σε τμήματα Καθημερινά, Απογευματινά Πρωινά και Σάββατο Κυριακή καθώς και ποιοτικά Τμήματα e-learning & εξ αποστάσεως.
Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής τηλεφωνήστε στο Τμήμα Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στα τηλέφωνα 2132000169 - 2132000103.
Δηλώστε online Συμμετοχή: http://www.e-irakleio.gr/ecdl

Στον τομέα της πληροφορικής προσφέρεται η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στους Η/Υ με Πιστοποιητικά Πληροφορικής αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δημόσιου Τομέα αλλά και απαραίτητα για οποιοδήποτε βιογραφικό. Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις νέες προκλήσεις, τόσο στις σπουδές τους, όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους θα έχουν αποκτήσει τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση πληροφορικής.

Πιστοποίηση Πληροφορικής για ΑΣΕΠ
Πιστοποίηση Πληροφορικής για ΔΗΜ. & ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
Πιστοποίηση Πληροφορικής για ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Πιστοποίηση Πληροφορικής για ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Παρέχεται επίσης άκρως ποιοτική Εκπαίδευση Πληροφορικής e-learning & εξ αποστάσεως από το σπίτι ή από το γραφείο.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ε-Ηράκλειο της ΚΕΑΕΔΗΑ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ και Φορείς Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στον τομέα της πιστοποίησης. Οι συνεργαζόμενοι φορείς έχουν την έγκριση του Ο.Ε.Ε.Κ. (νυν Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) (Αρ. Πρ. Γ/4518 23-02-06) για πιστοποίηση προσώπων σε Βασικές δεξιότητες Πληροφορικής, για τα καινούργια λειτουργικά Windows Vista και Windows 7 της Microsoft για τις εκδόσεις 2007 και 2010 της σουίτας Office, πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 (αριθμ. πιστ. 1542). Τα πιστοποιητικά αποτελούν εγγύηση και αναγκαίο εφόδιο για πρόσληψη στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Είναι ένα Δημοτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο επικεντρωμένο στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα εναρμονισμένο με τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που αποσκοπεί στην απόλυτη ικανοποίηση των συμμετεχόντων και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του.


Τα κλειδιά της επιτυχίας:

Σωστή Οργάνωση

Άριστο επιτελείο Καθηγητών

Απεριόριστες ώρες εξάσκησης

Αναλυτικά στους εκπαιδευόμενους παρέχονται:

Εγγύηση Επιτυχίας

Ευέλικτα ωράρια εκπαίδευσης

Ολιγομελή Τμήματα

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση σε WINDOWS 7 & OFFICE 2010

Απεριόριστη πρακτική με εξειδικευμένα τεστ προετοιμασίας εξετάσεων Πιστοποίησης Πληροφορικής

Προγραμματισμένες συνεχόμενες και απεριόριστες εξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής

Επίσης:

Συμπληρωματική Αναπλήρωση απουσιών, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση μέσα στο χρονοδιάγραμμα των μαθημάτων.

Διεξαγωγή εξετάσεων -απεριόριστες φορές- στο Εξεταστικό Κέντρο, μετά την ολοκλήρωση κάθε διδακτικής ενότητας.

Δυνατότητα έναρξης μαθημάτων κάθε 15 μέρες σε τμήματα Καθημερινά απογευματινά και Σάββατο Κυριακή.

Ευέλικτα ωράρια εκπαίδευσης, για εργαζόμενους, επαγγελματίες & φοιτητές. Τροποποίηση των ημερών και ωρών του προγράμματος, κατόπιν συνεννοήσεως.

Εξειδικευμένοι Πιστοποιημένοι Καθηγητές.

Προσωπικός Υπολογιστής για κάθε σπουδαστή.

Αναλυτικό Εκπαιδευτικό e-book

DVD Ασκήσεων Προσομοίωσης.

Test Πιστοποίησης Πληροφορικής σε πλατφόρμες προσομοίωσης.

Το συμβολικό κόστος για την παρακολούθηση των προγραμμάτων που απευθύνονται σε συμμετέχοντες όλων των βαθμίδων ξεκινά από 90€ έως 160€ και περιλαμβάνει Δωρεάν Εκπαίδευση & Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στα 2132000169 - 2132000103
Πληροφορίες και Online Αιτήσεις Συμμετοχής: http://www.e-irakleio.gr/ecdl

Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Τμήμα Εκπαίδευσης

τηλ.: 213 2000169

E-mail Ερωτήσεων: [email protected]

Keywords
Αναζητήσεις
ecdl ηράκλειο 160€
Τυχαία Θέματα