16χρονος άφησε έγκυο 31χρονη, την ξεγέννησε και τώρα ζουν τον έρωτα τους (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα επικριτικά μηνύματα δεν έχουν σταματήσει, ωστόσο οι ίδιοι αδιαφορούν και βιώνουν τον έρωτα τους.

Ο 18χρονος, σήμερα, Jack Fucile, από το Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν μόλις 16 ετών όταν γνώρισε μέσω διαδικτύου την μεγαλύτερη κατά 14 χρόνια Kathleen Martin, μητέρα ενός 13χρονου και ενός 5χρονου παιδιού.

Άρχισαν να μιλούν μέσω Facebook, ερωτεύτηκαν και σύντομα ο νεαρός την άφησε έγκυο.

Το ζευγάρι, που είναι ευτυχισμένο με το μωρό του, μιλά ανοιχτά και απαντά σε όσους εξαπολύουν σκληρές κατηγορίες.

Όπως λέει, η 33χρονη πλέον Kathleen, ο 16χρονος ήταν ανέκαθεν έτοιμος να γίνει πατέρας παρά το γεγονός ότι πολλοί τον θεωρούν ακόμη παιδί.
Ο Jack, ο οποίος σήμερα δουλεύει ως πωλητής αυτοκινήτων, εγκατέλειψε το σχολείο μόλις γνώρισε τη σύντροφό του και δήλωσε στη Hartlepool Mail: «Στην αρχή, όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, φοβήθηκα, αλλά μόλις το ξεπέρασα συνέχισα τη ζωή μου με τα νέα δεδομένα».

Το ζευγάρι ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του στο Facebook με την γυναίκα να αποκαλύπτει ότι ο 16χρονος τότε έφηβος την ξεγέννησε καθώς έσπασαν τα νερά πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο.

«Ο Jack είναι πραγματικά ώριμος για την ηλικία του. Παρά τη διαφορά της ηλικίας μας, περνάμε πολύ καλά» και προσθέτει: «Από τη στιγμή που ξέπέρασε το σοκ, αγάπησε πολύ τον νέο του ρόλο ως μπαμπάς. Ενώ τα άλλα αγόρια της ηλικίας του βγαίνουν για ποτό και διασκεδάζουν, εκείνος είναι δίπλα στο μωρό μας».

Το άρθρο 16χρονος άφησε έγκυο 31χρονη, την ξεγέννησε και τώρα ζουν τον έρωτα τους (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα