14χρονη βρήκε φρικτό θάνατο από 13χρονο που ονειρευόταν να γίνει serial killer (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Βραζιλία ένα άγριο έγκλημα από ανήλικο δράστη, ο οποίος δολοφόνησε την 14χρονη συμμαθήτρια του επειδή ονειρευόταν να γίνει serial killer.

Ο 13χρονος περίμενε το κορίτσι ασανσέρ της πολυκατοικίας που έμεναν και την μαχαίρωσε 10 φορές στα χέρια, στον θώρακα και τον λαιμό με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αιμόφυρτο.

Η μητέρα της 14χρονης άκουσε τις φωνές και έσπευσε να βοηθήσει χωρίς αρχικά να γνωρίζει πως επρόκειτο για την κόρη της.

Μόλις

αντίκρισε το ματωμένο σώμα του παιδιού της σπάραξε στο κλάμα.

Ο ανήλικος δράστης πήγε έντρομος σε έναν δάσκαλό του και κλαίγοντας ομολόγησε την πράξη του.

«Έτρεμε, ήταν πολύ κόκκινος στο πρόσωπο και κουνούσε τα χέρια του. Μου είπε: «Καλέστε ασθενοφόρο, έχω μαχαιρώσει έναν άνθρωπο στο κτήριό μου» αποκάλυψε ο δάσκαλος του Κρατικού Κολλεγίου της Αμερικής, Czar Sabino.

Μάλιστα ο 13χρονος του έδωσε και το μαχαίρι το οποίο είχε τυλίξει σε ένα μαύρο ματωμένο πανί.

Σοκ προκαλεί η περιγραφή του εγκλήματος από τον αρχηγό της αστυνομίας, Leonidio Alves de Moraes, στον ιστότοπο ειδήσεων της Βραζιλίας G1L:

«Το αγόρι μας είπε ότι έπιασε την Tamires ακριβώς την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ και την έσυρε έξω. Προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο. Αλλά δεν πέθανε. Όταν είδε ότι ήταν ακόμα ζωντανή, τη σκότωσε με το μαχαίρι.Το έγκλημα ήταν τόσο βάναυσο, τόσο σκληρό και τόσο γεμάτο οργή, που το μαχαίρι γύρισε μέσα στο σώμα του κοριτσιού. Το θύμα είχε δεχτεί περίπου δέκα μαχαιριές μεταξύ των χεριών, του λαιμού και του θώρακα».

Μάλιστα ο 13χρονος δεν σκόπευε να σταματήσει εκεί αλλά ήθελε να σκοτώσει και άλλους δύο συμμαθητές του.

Αυτό μάλιστα που προκαλεί ακόμη περισσότερη οργή είναι πως ο 13χρονος μπορεί να μην τιμωρηθεί για τον θάνατο της 14χρονης αφού η ηλικία ποινικής ευθύνης στη Βραζιλία είναι τα 18 έτη.

Το άρθρο 14χρονη βρήκε φρικτό θάνατο από 13χρονο που ονειρευόταν να γίνει serial killer (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα