Φάνης Μουρατίδης: H γυναίκα μου είναι άθεη

12:10 28/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, στους δύο πρώτους μήνες της σχέσης τους περίμεναν το πρώτο τους παιδί και σήμερα παραμένουν ερωτευμένοι και καταφέρνουν να συνυπάρχουν, παρά τις αντιθέσεις τους.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό « Down Town», ο ηθοποιός μίλησε για την εξέλιξη της σχέσης τους, στην πορεία του χρόνου και αναφέρθηκε σε μια σημαντική διαφορά που έχουν.
«Είμαι θρησκευόμενος, όχι θρησκόληπτος. Πιστεύω βαθιά. Συνυπάρχω βέβαια με έναν άνθρωπο που δεν πιστεύει : τη γυναίκα μου. Είναι άθεη. Δεν παντρευτήκαμε στην

εκκλησία. Κάναμε πολιτικό γάμο. Τα παιδιά όμως, βαφτίστηκαν στην εκκλησία κανονικά, το μοιράσαμε. Εγώ πάω στην εκκλησία. Η Άννα όχι.»
«Μπορεί κανείς πραγματικά να τα «μοιράσει» μέσα σε ένα γάμο;»

«Και βέβαια μπορεί. Είναι ένα καθαρά ιδεολογικό θέμα, θέμα λειτουργικότητας. Εγώ βλέπω τη λειτουργία των πραγμάτων μέσα από ένα «δρόμο», εκείνη μέσα από έναν άλλο. Αν υπάρχουν κοινές αξίες, τα μοιράζεις.»
«Τι άλλο θα μπορούσε να σε φέρει σε σύγκρουση με την Άννα- Μαρία ;»

«Πάρα πολλά πράγματα. Δεν είμαστε καθόλου ίδιοι άνθρωποι με τη γυναίκα μου. Η Άννα είναι ροκ τύπος. Όταν τη γνώρισα, της άρεσε να πηγαίνει σε συναυλίες εμένα πάλι, όχι. Σε κόντρα όμως δεν σε φέρνουν οι ιδεολογίες, αλλά η καθημερινότητα. Όλα τα ζευγάρια έχουν τη δική τους καθημερινότητα.»
«Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτάς σας ;» «Έγινε μέσα μου κάτι μαγικό. Το πώς δεν ξέρω. Έγινε γρήγορα, με μεγάλη ταχύτητα. Τόσο γρήγορα που ούτε κι εμείς καταλάβαμε πόσο γρήγορα έγιναν όλα. Ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να περάσουμε σε μια άλλη φάση ζωής. Και νομίζω πως οι άνθρωποι έτσι συναντιούνται. Λειτουργεί ο νόμος της «κοινής επιθυμίας» και της « κοινής χημείας».»

Keywords
Αναζητήσεις
ποια είναι τα παιδιά του μουρατίδη, ηλικίες παιδιών φανή μουρατιδη
Τυχαία Θέματα